Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Οι προτεραιότητες του νέου Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Τάσου Τζανή (βίντεο)

Οι προτεραιότητες του νέου Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Τάσου Τζανή (βίντεο)
Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ο νέος Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιος Τζανής ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγες μέρες, αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος Διοικητή Πέτρο Τομάρα. Ο κ. Τζανής στην αρχή της συνέντευξής του έκανε λόγο για αξιοκρατική και αντικειμενική διαδικασία όσον αφορά την επιλογή των νέων Διοικητών των Νοσοκομείων, μεταξύ αυτών και του ιδίου. 

Στη συνέχεια μίλησε για το νέο μοντέλο διοίκησης του νοσοκομείου ενώ μίλησε για τους στόχους του μεταξύ αυτών η ποιοτική αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών υγείας και ο εξορθολογισμός των δαπανών και των προμηθειών σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μην υπάρχει βλάβη για την ποιότητά τους. 

Σημείωσε πως εκείνο που είναι πρώτο είναι να σταματήσει το εύρος των αναμονών, στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, αλλά και ο εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων. Ανέφερε πως υπάρχει άριστη συνεργασία με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ στην οποία υπάγεται το Νοσοκομείο της Τρίπολης. 

Κατόπιν μίλησε και για τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίζονται στο νοσοκομείο, όπως η καθ’ ύψος επέκταση του νοσοκομείου καθώς και η αγορά μηχανημάτων για το ογκολογικό τμήμα. 

Επεσήμανε δε πως θεωρεί απαραίτητη την καλοπροαίρετη κριτική των ΜΜΕ, αλλά με ταυτόχρονη στήριξη του ΕΣΥ. Δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη του κ. Τζανή.

Πηγή: drt915.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ