ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Ο αποχαιρετισμός του Γιάννη Γκιόλα στον Αντώνη Μπαλωμενάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | |
Ο αποχαιρετισμός του Γιάννη Γκιόλα στον Αντώνη Μπαλωμενάκη
Μια πολύ άσχημη είδηση μας επεφύλασσε η αρχή του καινούργιου χρόνου. Ο αγαπητός συνάδελφος, σύντροφος και φίλος Αντώνης Μπαλωμενάκης δεν είναι πια μαζί μας.

Ο εξαίρετος δικηγόρος από τα Χανιά, είχε ενεργό και δραστήρια συμμετοχή στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, γι’ αυτό και στρατεύτηκε αναγκαστικά από τη Χούντα, που τον υποχρέωσε σε διακοπή των σπουδών του στη Νομική σχολή Αθηνών.

Εντάχθηκε νωρίς στο ΚΚΕ με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής κατ’ επανάληψη. Στη συνέχεια, πρωτοστάτησε στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015.

Διατέλεσε μέλος δύο Εξεταστικών επιτροπών, στη διερεύνηση των δανείων σε ΜΜΕ και στα δύο συστημικά κόμματα, και με κυριαρχικό ρόλο , ως Πρόεδρος σε εκείνη για την διαλεύκανση των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας.

Σαν βουλευτής, ξεχώρισε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, για την πολιτική του στάση αλλά κυρίως για το αδιαμφισβήτητο ήθος του. Πάντα συνεπής στις ιδέες της Αριστεράς, θα μείνει στη μνήμη όλων μας για τις μάχες που έδωσε, πιστός πάντοτε στις αρχές της ισότητας, της δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης με τίμησε με τη βαθειά και ειλικρινή του φιλία και γι΄αυτό θα του είμαι πάντα ευγνώμων.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία και τα χαρισματικά του αγόρια, τον Δημήτρη, Μηχανολόγο-μηχανικό και τον Νίκο, νέο δικηγόρο.

Καλό ταξίδι σύντροφε και φίλε Αντώνη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ