ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ο Δήμος Ναυπλιέων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (βίντεο)

Ο Δήμος Ναυπλιέων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (βίντεο)
Ο Δήμος Ναυπλιέων την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, στην αίθουσα ΑΜΑΛΘΕΙΑ, πραγματοποίησε την ετησια καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος που ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος απεδέχθη σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Ο κύριος Μαυρωτάς απηύθυνε χαιρετισμό ενώ βραβεύθηκε με τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στον σύντομο χαιρετισμό του απήθυνε σε όλους τους εργαζομένους και συνεργάτες του δήμου τις θερμότερες ευχές για Χρόνια Πολλά, με Υγεία. Προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία και Πρόοδο.
Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν εκτός των υπαλλήλων του Δήμου, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης και Αναστάσιος Γανώσης, , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο Λιμενάρχης Τάκης Κοντός, ο Διοικητής του Στρατοπέδου Ναυπλίου Γιώργος Γερανιός, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός, μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων, ο ακαδημαϊκός Στέλιος Περάκης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάμανης,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, κα.
 Πολλοί ήταν και οι τυχεροί των πλούσιων δώρων που κληρώθηκαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ