ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Αργολίδας για το ψηφιακό marketing

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. | | |
Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Αργολίδας για το ψηφιακό marketing
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για το 2020 από το Επιμελητήριο Αργολίδας με θέμα “Digital Marketing Survival Guide 2020’’, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών να ενημερωθούν σε ένα τόσο απαραίτητο αντικείμενο για την οργάνωση και διοίκηση των επιχειρήσεων τους.

Επιπρόσθετα επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις η αξιοποίηση τεχνικών και εργαλείων του ψηφιακού μάρκετινγκ, για την ανάπτυξη και προσαρμογή τους στις ασφυκτικές πιέσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τόνισε ότι στην κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να οργανώνει και να δημιουργεί ουσιαστικές δράσεις προς όφελος των επαγγελματιών της Αργολίδας. 
Ακολούθησε η ιδιαίτερα αναλυτική παρουσίαση από τον εισηγητή κ. Οικονομίδη Στέφανο (Chartered Marketer, πιστοποιημένο εκπαιδευτή ενηλίκων και ιδρυτή της εταιρίας SEO In Greece), αναφορικά με την στρατηγική αξιοποίηση των εργαλείων του digital marketing, έτσι ώστε να παραχθούν ουσιαστικά αποτελέσματα για τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Αρχικά δόθηκε το πλαίσιο για την δημιουργία μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας, η οποία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Κατόπιν περιγράφηκαν τα σημαντικότερα εργαλεία προώθησης της, όπως είναι τα Google Ads, το Search Engine Optimization, το email marketing, τα Social Media, το Online PR και το Affiliate Marketing.

Για κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία δόθηκαν αναλυτικές κατευθύνσεις για την επιτυχημένη αξιοποίηση τους. 
Τέλος έγινε αναφορά στα σημαντικότερα εργαλεία ελέγχου του online performance μιας επιχείρησης, τα Google Analytics και το Google Search Console.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε διάλογος των παρευρισκόμενων με τον εισηγητή ο οποίος τοποθετήθηκε και απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που υποβλήθηκαν.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες ανακοίνωσε γι αρχή ότι έχουν προγραμματισθεί σημαντικές αντίστοιχες εκδηλώσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2020 με άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες οι οποίες σύντομα θα δημοσιοποιηθούν και ανακοίνωσε επίσης την έναρξη στο άμεσο χρονικό διάστημα του 2ου μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών από την εκπαιδευτική δομή του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος
Φώτης Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ