ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι στην απεργία στις 18 Φλεβάρη στο Άργος

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι στην απεργία στις 18 Φλεβάρη στο Άργος
Το μπαράζ αντιλαϊκών νομοσχεδίων που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ στη Βουλή, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αξιώσεις των επιχειρηματικών ομίλων δεν έχει τελειωμό.

Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι αυτοί που πλήττονται κατά κόρων από τα νομοσχέδια, τα οποία έρχονται σε συνέχεια αυτών που έχουν ψηφιστεί όλα τα χρόνια της κρίσης από κυβερνήσεις «σωτήρες» της χώρας μας.

ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ

ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ
Βασικό μέσο, για να δημιουργήσουν «ομιλούντα εργαλεία» του 21ου αιώνα, τα οποία δεν θα αντιδρούν στα σχέδιά τους αλλά θα υπομένουν, είναι η ανασφάλεια. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το νέο νομοσχέδιο για το

ασφαλιστικό στοχεύει ακριβώς εκεί. Το ασφαλιστικό για τον εργαζόμενο σημαίνει επίδομα ασθένειας, ιατρικές εξετάσεις, παροχές υγείας και πρόνοιας. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία κάθε εργαζόμενου στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες για να μη γινόμαστε θύματα εργοδοτικών εγκλημάτων. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Ή ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία είναι η σύνταξη και πάλι όλες οι παροχές υγείας τους μετά τον εργάσιμο βίο. Το ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας και αξιοπρεπούς ζωής κάθε εργάτη και συνταξιούχου καθώς και των οικογενειών τους.
Με το νέο ασφαλιστικό λοιπόν ξεχνάμε πως θα υπάρχει ένα δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης που θα καλύπτει τον εργαζόμενο και την οικογένειά του, αλλά η Ασφάλιση να γίνει προσωπική υπόθεση ανάλογα με τις εισφορές και παροχές στον καθένα αναλόγως την τσέπη του. Αυτό είναι εν ολίγης το σύστημα των τριών πυλώνων, που επέκτεινε ο νόμος Κατρούγκαλου, σημαίνει:
-Ιδιωτικά κεφαλαιοποιητικά συστήματα δηλαδή τα επαγγελματικά ταμεία
-Τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, και
-Τον λεγόμενο "δημόσιο πυλώνα", που θα περιορίζεται σε ένα επίδομα στο ύψος της σημερινής "εθνικής σύνταξης" των 300 ευρώ και θα χρηματοδοτείται από τη γενική φορολογία.

ΣΤΙΣ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤIΣ ΣΥΝΤΑΞΕIΣ - ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΦΑΛIΣΤIΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑI ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΕΔΩ ΚΑI ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

Ο αγώνας έχει ξεφύγει πλέον από τα πλαίσια του δικαιώματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ανεξάρτητα το φύλο, την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο, την καταγωγή ή τους φόβους μας πρέπει να οργανωθούμε ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!!! Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ να είναι από τις πιο μαζικές και οργανωμένες απεργίες των τελευταίων χρόνων, κόντρα και στα νέα μέτρα που θα έρθουν και θα απαγορεύουν ακόμα και τις διαδηλώσεις.

ΟΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών σωματείων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ.,
10:30 στην πλ. Αγ. Πέτρου, στο Άργος.

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ,

Μ’ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ