ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Συνελήφθη ο διοργανωτής του 19ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | |
Προσήχθη το αστυνομικό τμημα ο διοργανωτής του 19ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου
Σύμφωνα με πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη το πρωί της Κυριακής ο διοργανωτής εδώ και 19 χρόνια του Δρόμου Αργολικού Κόλπου Παναγιώτης Παπαβασιλείου.


Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κύριος Παπαβασιλείου προσήχθη στο Αστυνομικό τμήμα,  καθώς δεν είχαν εκδοθεί οι σχετικές άδειες από τον ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρεια και την Αστυνομία, για την διεξαγωγή του αθλητικού αγώνα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

Το κλίμα ήταν τεταμένο τι τελευταίες ημέρες ενώ παράπονα για εμπόδια στην τέλεση του αγώνα είχε εκφράσει και ερασιτέχνης δρομέας μόλις την Παρασκευή.

Στην επιστολή του ανέφερε:

"Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 διεξάγεται στο Ναύπλιο ο αγώνας αργολικού κόλπου που διοργανώνει εδώ και 19 χρόνια ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου.

Το λιμενικό ταμείο Ναυπλίου έχει δώσει άδεια για τον χώρο του τερματισμού. H αστυνομία και η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχουν δώσει ακόμα άδεια, αν και έγινε αίτηση εδώ και ενάμισι μήνα πριν.

Διάφοροι κύκλοι από διαφορετικούς χώρους προβάλουν εμπόδια, ώστε ο αγώνας να μην γίνει.

Πληροφορούμε τους πάντες όσο ψηλά και αν βρίσκονται ότι ο αγώνας θα γίνει είτε το θέλουν είτε όχι.

Το ερασιτεχνικό και υγιές δρομικό κίνημα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Τη δίψα για τρέξιμο, για άθληση και για ζωή δεν μπορεί κανένας να μας την στερήσει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους δρομείς της Ελλάδας να δώσουν βροντερό παρών την Κυριακή 16 Φλεβάρη στο Ναύπλιο. Οι απειλές και οι φοβέρες δεν μας πτοούν.

Ζήτω ο υγιής και μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός, ο αθλητισμός από τα κάτω. Ζήτω οι δρομείς της Ελλάδας και οι δεκάδες σύλλογοι δρομέων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Αιώνιοι αθεράπευτοι του ωραίου, του αγνού, του αληθινού και του μεγάλου. Όλοι και όλες την Κυριακή στο Ναύπλιο.

Στέλιος Καρανάσιος.
Ερασιτέχνης δρομέας Μαραθωνοδρόμος ανά την ελληνική επικράτεια"

Δείτε τι είπαν ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου και ο Στέλιος Καρανάσιος για την τροπή που πήρε ο αγώνας:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ