ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Βράβευση μαθήτριας του 2ου Λυκείου Άργους από την Eurobank

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:35:00 μ.μ. | | | |
Βράβευση μαθήτριας του 2ου Λυκείου Άργους από την Eurobank
Η Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, πραγματοποίησε την εκδήλωση με τίτλο «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» για 17η συνεχή χρονιά, την Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, όπου δόθηκαν τα βραβεία αριστείας.

Τιμήθηκαν 64 κορυφαίοι φοιτητές-τριες της Πελοποννήσου. Συγχρόνως, τιμήθηκαν με αναμνηστικά και τα σχολεία που φιλοξένησαν παιδιά, που πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες και τα μεγαλύτερα μόρια εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Τιμήθηκαν 64 παιδιά (10 απ’ την Αρκαδία, 9 απ’ την Αργολίδα, 12 απ’ την Ηλεία, 14 απ’ την Κορινθία, 6 απ’ την Λακωνία και 13 απ’ την Μεσσηνία).

Μεταξύ των κορυφαίων αρίστων «Πρώτοι εκ των Πρώτων» ήταν  από το 2ο Γενικό Λύκειο Άργους, η Τσαπραλή Μαρία, η οποία συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό μορίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Νομό Αργολίδας για τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και παρακολούθησε ο Υποδιευθυντής του 2ου ΓΕΛ Άργους, κος Τσεκές Ανδρέας, ο οποίος πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων τόνισε την αξία των σπουδών, της σκληρής δουλειάς και της επιμονής που πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος ο οποίος αναγνωρίζει την προσωπική του επιτυχία, ως ένα βήμα που συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινωνίας στην οποία ζει. Παρότρυνε μάλιστα τους νέους φοιτητές να προοδεύσουν όχι μόνο στα γράμματα και στις τέχνες αλλά και στην αρετή. Στη συνέχεια συνεχάρη θερμά την Τσαπραλή Μαρία , αριστούχο απόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Άργους και της ευχήθηκε καλές σπουδές, να θυμάται πάντα με αγάπη το δημόσιο σχολείο και τους δασκάλους της, που την βοήθησαν στο να πετύχει τους στόχους της».

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι το 2ο ΓΕΛ Άργους βραβεύεται για τρίτη φορά από την Eurobank για τις επιτυχίες αποφοίτου του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ