ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Εξώδικα και καταγγελίες από τους γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους για την απομακρυνση της κεραίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | | |
Εξώδικα και καταγγελίες από τους γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους για την απομακρυνση της κεραίας
Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους πραγματοποιείται σημερα το πρωί για να αποφασισθούν οι περαιτέρω κινήσεις για την απομάκρυνσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο.

Εντωμεταξύ η συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί για το θέμα προχώρησε σε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ

1. Ετοιμάζονται εξώδικα από τον κ. Ηλιόπουλο Παναγιώτη μέλος του Συντονιστικού προς Vodafone τόσο από το σύλλογο γονέων όσο και από το σύλλογο διδασκόντων τα οποία θα κατατεθούν όταν θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

2. Αύριο Τρίτη αναμένεται η αυτοψία από την Πολεοδομία και ελπίζουμε η έκθεση αυτοψίας με την τεκμηρίωση των πολεοδομικών ελλείψεων θα είναι στα χέρια μας έως την Παρασκευή.
3. Έγιναν αιτήσεις- καταγγελίες σήμερα 9/2/2020 προς ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ναύπλιο με σκοπό την διαπίστωση της ρευματεμπορίας από τον ιδιοκτήτη. Αν συμβεί αυτό μπορεί να αποδειχθεί η λυδία λίθος διότι θα προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατάσχεση του μετρητή. Αύριο θα γίνει παρέμβαση στο Ναύπλιο στη ΔΕΗ.
4. Αναμένεται η επίσημη βεβαίωση του Μηχανικού του Δήμου που τοποθετεί τις συντεταγμένες που έχουν δηλωθεί στην επίσημη άδεια της ΕΕΤΤ στο Κάστρο του Άργους!!!
5. Το πρωί της 11/2/2020 θα είναι μαζί μας ο Δήμαρχος. Θα προσπαθήσει να αλλάξει γι’ αυτό ραντεβού στην Αθήνα. Αλλιώς θα είναι μαζί μας οι αντιδήμαρχοι Πετσέλης και Γκαβούνος.
6. Έγινε σημαντική παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Γανώση στο περιφερειακό συμβούλιο και ο περιφερειάρχης Νίκας θα στείλει στο σχολείο κλιμάκιο ειδικών.
7. Κλείστηκε ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Μαλτέζο το απόγευμα της 11/2/2020.
8. Η γενική συνέλευση το πρωί της Τρίτης θα πρέπει να καθορίσει τον τρόπο που θα συνεχιστεί η κινητοποίηση. Υπάρχουν ήδη προτάσεις από τα μέλη του Συντονιστικού που θα κατατεθούν

Από τη Συντονιστική Επιτροπή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ