ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Μαλτέζος για την κεραία στο 3ο Δημοτικό Άργους: Θα συμβάλλουμε με κάθε αποτελεσματικό τρόπο

Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους είχε το απόγευμα της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος με πρωταρχικό ζήτημα την αναστάτωση που έχει προκληθεί από την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείο Άργους και την ανησυχία των γονέων για τις συνέπειες στην υγεία των παιδιών τους.
"Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι η ευαισθητοποίησή μας υπήρξε άμεση και ότι οι υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας, έχουν ήδη ζητήσει να προσκομιστεί αντίγραφο του πλήρους φακέλου της έγκρισης Μελέτης Περιβαλλοντικών Όρων που αφορά στην κατασκευή της εν λόγω κεραίας από την ΠΕ.ΧΩ Πελοποννήσου, από την οποία είχε εκδοθεί το 2010, καθώς και αντίγραφο της σε ισχύ περιβαλλοντικής αδειοδότησης και του θεωρημένου τεύχους που τη συνοδεύει από τη συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Επισημάνθηκε ότι τα στοιχεία που αναζητήθηκαν από τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας μέσω του ιστοτόπου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) αλλά και του φακέλλου με τα στοιχεία που θα λάβουμε ως ανωτέρω, θα ελεγχθούν από τις Υπηρεσίες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Παρά το γεγονός ότι η σχετική αδειοδότηση δεν εξεδόθη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, βασική  προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών και για το λόγο αυτό τους διαβεβαίωσα ότι θα συμβάλλουμε με κάθε αποτελεσματικό τρόπο" δήλωσε ο κύριος Μαλτέζος μετά την συνάντηση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ