ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσία Καμπόσου η συνέλευση των γονέων στο 3ο Δημοτικό Άργους για την κεραία της κινητής τηλεφωνίας

Παρουσία του Δημήτρη Καμπόσου η συνέλευση των γονέων του στο 3ο Δημοτικό Άργους για την κεραία
Ούτε σημερα οι γονείς δεν επέτρεψαν στα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους να μπουν στις τάξεις, συνεχίζοντας να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του σχολείου.
Όπως έγινε γνωστό η κεραία υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια( !) στην σκεπή γειτονικής οικίας , είναι «καμουφλαρισμένη» και πρόσφατα έγινε αντιληπτό περί τίνος πρόκειται.
Απ την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του της οικίας επικαλείται το συμβόλαιο που έχει με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και λέει ότι όλα είναι νόμιμα.
Σήμερα το πρωί έγινε νέα συγκέντρωση γονέων παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου και των αντιδημάρχων Χ. Πετσέλη και Νίκου Γκαβούνου ενώ έχει ανατεθεί σε δικηγόρο να κινηθεί νομικά.
Επίσης το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛΛ Ανδρέας Πουλάς..
Το θέμα ήρθε και στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου , με παρέμβαση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας (Αργολίδας) κ. Τάσου Γανώση και αποφασίστηκε σημερα  μηχανικοί της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος να έρθουν στο Άργος και να κάνουν αυτοψία .
Η συντονιστική επιτροπή ανακοίνωσε οτι ετοιμάζονται εξώδικα από τον κ. Ηλιόπουλο Παναγιώτη μέλος του Συντονιστικού προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τόσο από το σύλλογο γονέων όσο και από το σύλλογο διδασκόντων τα οποία θα κατατεθούν όταν θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία.
Σήμερα αναμένεται η αυτοψία από την Πολεοδομία και ελπίζουν πως η έκθεση αυτοψίας με την τεκμηρίωση των πολεοδομικών ελλείψεων θα είναι στα χέρια τους έως την Παρασκευή.
Επίσης έγιναν αιτήσεις- καταγγελίες προς ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ναύπλιο με σκοπό την διαπίστωση της ρευματεμπορίας από τον ιδιοκτήτη. Αν συμβεί αυτό μπορεί να αποδειχθεί η λυδία λίθος διότι θα προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατάσχεση του μετρητή. Σήμερα θα γίνει παρέμβαση και στο Ναύπλιο στη ΔΕΗ.
Αναμένεται ακόμα η επίσημη βεβαίωση του Μηχανικού του Δήμου που τοποθετεί τις συντεταγμένες που έχουν δηλωθεί στην επίσημη άδεια της ΕΕΤΤ στο Κάστρο του Άργους!!!
Για σημερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Μαλτέζο.
Η γενική συνέλευση το πρωί της Τρίτης αποφάσισε την παράσταση στον εισαγγελέα Ναυπλίου μόλις συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ