ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Τουρνουά Βόλεϊ 4Χ4 μεικτό για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | | |
Τουρνουά Βόλεϊ 4Χ4 μεικτό για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων στο Ναύπλιο
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το ΔΟΠΠΑΤ (το οποίο καλύπτει την δωρεάν μεταφορά των μαθητών/τριων) διοργανώνει τουρνουά Πετοσφαίρισης 4Χ4 μεικτό για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων.

Το τουρνουά θα γίνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στο ΔΑΚ Ναυπλίου από τις 9.30 έως τις 12.30 με την παρουσία των ομοσπονδιακών προπονητών της ΕΠΟ Κώστα Γκούντη και Παναγιώτη Λακασά.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 7 σχολεία με 17 ομάδες. Στα 4 γήπεδα που θα διαμορφωθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου 78 κορίτσια και αγόρια Ε΄ και Στ΄ Τάξης θα απολαύσουν το βόλεϊ και θα έχουν την δυνατότητα επαναλαμβανόμενων παιχνιδιών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 παίκτες/τριες.

Σκοπός του τουρνουά είναι η πρακτική εφαρμογή των δεξιοτήτων που αποκτούν οι μαθητές/τριες κυρίως μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, η καλλιέργεια ηθικών αξιών, η διαμόρφωση προσωπικής ταυτότητας και υγιεινού τρόπου ζωής, η εξάσκηση αυτοαντίληψης καθώς και η επίτευξη κοινού σκοπού μέσω της συμμετοχής.

Η διεξαγωγή του τουρνουά θα γίνει με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ