ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Στην Περιφέρεια παραχωρήθηκαν για 5 χρόνια οι αποθήκες του εργοστασίου ΡΕΑ στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 μ.μ. | | |
Στην Περιφέρεια παραχωρήθηκαν για 5 χρόνια οι αποθήκες του εργοστασίου ΡΕΑ
Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η παραχώρηση από την ΕΑΣ Αργολίδας στην Περιφέρεια, με χρησιδάνειο διαρκείας 5 χρόνων, του συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ. χώρου αποθηκών του εργοσασίου ΡΕΑ, προκειμένου αυτός να χρησιμοποιηθεί για την φύλαξη υλικών της Π.Ε. Αργολίδας.

Η Περιφέρεια, με βάση την ίδια απόφαση, αναλαμβάνει το κόστος διαμόρφωσης, την ευθύνη φύλαξης και καθαριότητας όλου του εργοστασίου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραχώρησης.

Σχολιάζοντας ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος σημείωσε ότι η κίνηση αυτή τη Περιφέρειας έγινε προκειμένου να περισταλούν οι “άσκοπες δημόσιες δαπάνες. Με σωστές κινήσεις, μελέτη και προγραμματισμό δίνονται λύσεις που θα αποφέρουν τεράστια οφέλη στον προϋπολογισμό αλλά και στις υπηρεσίες”.

Μέχρι σήμερα, συνέχισε, “η Π.Ε. Αργολίδας δαπανά 2.159 ευρώ μηνιαίως για τη στέγαση αποθηκών αρχειακού υλικού των υπηρεσιών. Με την παραχώρηση εξοικονομούνται πόροι κατά τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγηθούμε σε μείωση των δαπανών που αφορούν μισθώσεις αποθηκών, ενώ ήδη προχωρήσαμε σε λύση μίσθωσης, που κόστιζε στον προϋπολογισμό 2.000 ευρώ μηνιαίως, χώρων που ήταν περιττοί για τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ως περιφερειακή αρχή με σύνεση και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα θα πορευόμαστε πάντα με γνώμονα τη σωστή οικονομική διαχείριση των πόρων που διαθέτουμε” κατέληξε ο Γ. Μαλτέζος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ