ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Τι ζήτησε ο Κωστούρος για το Νοσοκομείο Ναυπλίου από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | | |
Τι ζήτησε ο Κωστούρος για το Νοσοκομείο Ναυπλίου από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ
Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Ο Γιάννης Καρβέλης βρέθηκε από τις 9.30 πμ μέχρι τις 12 στην νοσηλευτική μονάδα. Τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος. Ο κ.Καρβέλης περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου προκειμένου να δει την υφιστάμενη κατάσταση, συζήτησε με τους ιατρούς για τα προβλήματα που απασχολούν τη συγκεκριμένη νοσηλευτική μονάδα, με νοσηλευτές αλλά και διοικητικούς υπαλλήλους. 
Παράλληλα συναντήθηκε μέσα στο Νοσοκομείο με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο με τον οποίο συζήτησαν τα ζητήματα του νοσοκομείου. 

Ο δήμαρχος εξέφρασε την αρωγή του στην προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση να αναδειχτούν τα προβλήματα και να επιλυθούν. Ο κ.Κωστούρος επίσης ζήτησε την αναβάθμιση της νοσοκομειακής μονάδας Ναυπλίου, όπως επίσης υπενθύμισα το αίτημα για αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων Ναυπλίου και Άργους χωρίς όμως να σταματήσει η μεταξύ τους συνεργασία. Κυρίως στάθηκε στην ενίσχυση των επειγόντων περιστατικών και της περίθαλψης των πρώτων 48 ωρών όπου η παροχή υπηρεσιών υγείας οφείλει να είναι αποτελεσματική και υψηλού επιπέδου. 
Τι ζήτησε ο Κωστούρος για το Νοσοκομείο Ναυπλίου από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ
Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους σε λίγες ημέρες με συγκεκριμένη ατζέντα θεμάτων. Παρούσα στη σημερινή επίσκεψη ήταν η πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Ναυπλίου, Βασιλική Σαλεσιώτη ενώ τον Δήμαρχο συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χρόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ