ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Μαθητές Μουσικού Σχολείου Αργολίδας: "Η μουσική έχει αυτοσκοπό να ενώσει, όχι να διχάσει"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. |
Μαθητές Μουσικού Σχολείου Αργολίδας: Η μουσική έχει αυτοσκοπό να ενώσει, όχι να διχάσει
Αποστάσεις από την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Συλλόγου Γονέων και του Μάνου Περράκη  πήραν μαθητές του Μουσικού Σχολείου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς Παναγιώτης Αργέντος και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Αλεξίου όπου σε  δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Ως εκπρόσωποι του μαθητικού συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος θα θέλαμε να τοποθετηθούμε σχετικά με ένα θέμα το οποίο τα τελευταία 24ωρα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Αυτό το θέμα αφορά το άρθρο του Κύριου Περρακη σχετικά με την εκδήλωση Ελλάδα 2021 και την συνακόλουθη απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αργολίδος.
Το 15μελες συμβούλιο θεωρεί οποιαδήποτε κριτική, καλή κακή, ακόμη και οξεία η άδικη απολύτως αναγκαία σε μια δημοκρατική κοινωνία, χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται ότι είναι δέον ένα σχολείο να βρίσκεται ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα λόγω ορισμένων πολιτικών διαξιφισμών, πληρώνοντας μάλλον μια διένεξη που δεν το αφορά.

Ως εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας θα χαρούμε πολύ ο κύριος Περρακης να παραβρεθεί και στις μελλοντικές μας εκδηλώσεις, πάσης φύσεως. Η μουσική έχει αυτοσκοπό να ενώσει, όχι να διχάσει. Οι αποκλεισμοί παραπέμπουν σε άλλες εποχές οι οποίες δεν ωφέλησαν ιδιαίτερα την ανθρωπότητα. Ας μην τις επαναλάβουμε».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ