ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κουρτακίου ευχαριστεί την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κουρτακίου ευχαριστεί την Υδρόγειο Ασφαλιστική
Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ολόψυχα τις πιο θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη μας για τις άμεσες ενέργειές σας και την ολική αποκατάσταση από θεομηνία (ΘΥΕΛΛΑ – ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ) που συνέβη στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΟΥΡΤΑΚΙΟΥ την 06/01/2020 στο Κουρτάκι ΄Αργους και την πλήρη αποζημίωση της καταστροφής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τον κο ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ-ασφαλιστή μας- ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας με εξαιρετική αντιμετώπιση και επιτυχώς διευθέτησε ένα πλήθος ιδιαίτερων ζητημάτων.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΗ Πολιτικό Μηχανικό-Πραγματογνώμονα, ο οποίος αμέσως διενήργησε τον έλεγχο και πιστοποίησε τις ζημίες και ολοκλήρωσε άμεσα την αποτίμηση του κόστους των.

Η παρουσία και οι ενέργειες όλων ήταν πολύτιμες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, έτσι σύμφωνα με τη συμβολή τους σύντομα θα επιστρέψουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ασφαλιστική μας εταιρεία ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΑΑΑΕ που αποτελείται από πολύτιμους έμπειρους επαγγελματίες, συνεργάσιμους, με κατανόηση αλλά και με ευαισθησία συνεργάτες, αλλά και ιδιαιτέρως στον κο ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΛΙΑΚΟ Υπεύθυνο στο ΚΛΑΔΟ ΖΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Είχατε, έχετε και θα συνεχίζετε να έχετε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας και την ασφάλειά μας στα δικά σας χέρια.-

Κουρτάκι Άργους 13/02/2020

Με Τιμή και Υπόληψη

ΚΩΤΣΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
Του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΟΥΡΤΑΚΙΟΥ/

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ