ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. | |
Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;
Βελτίωση θα παρουσιάσει από τη Δευτέρα ο καιρός, μετά και το τελευταίο πέρασμα της ψυχρής διαταραχής που άφησε αρκετά χιόνια στα ορεινά της κεντρικής Ελλάδας. Πλέον, βαδίζοντας προς το τέλος του Φλεβάρη το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι καιρό θα έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα και με τα πρωινά προγνωστικά δεδομένα της Κυριακής, φαίνεται πως οι περισσότερες περιοχές της χώρας Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα θα έχουν βελτιωμένο καιρό.

Μια νέα ψυχρή (όχι ιδιαίτερα έντονη) διαταραχή, αναμένεται να επηρεάσει τη χωρα μας Πέμπτη και Παρασκευή, με αρκετές βροχές και χιόνια -κυρίως- στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Θα είναι όμως και αυτή... εξπρές και έτσι από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και με θερμοκρασίες σε φυσιολογικά για την εποχή, επίπεδα.

Σε σχέση, τέλος, με τις θερμοκρασίες, μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου δεν δείχνει να μπαίνει η Ελλάδα σε διαδικασία καθόδου νέων ψυχρών εισβολών.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ