ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη συμμετοχή ο αποκριάτικος χορός του ΚΑΠΗ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | | | |
Με μεγάλη συμμετοχή ο αποκριάτικος χορός του ΚΑΠΗ Ναυπλίου
Ο αποκριάτικος χορός του ΚΑΠΗ Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο "Κιούπια" στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Ναυπλιέων – Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν., Ιωάννης Γ. Μπούνος καλωσόρισε τα μέλη του ΚΑΠΗ στον ετήσιο Αποκριάτικο χορό και τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης "Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν." του Δήμου Ναυπλιέων ανάμεσα στις αρμοδιότητες του έχει την προστασία της τρίτης ηλικίας και την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Για την υλοποίηση του στόχου αυτού έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο δομών που παρέχουν υπηρεσίες προσχολικής αγωγής, υπηρεσίες φροντίδας και ενδιαφέροντος στους συμπολίτες της τρίτης ηλικίας αλλά και ιδιαίτερα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, περιθωριοποίησης, κοινωνικού αποκλεισμού και εγκατάλειψης.
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων "Κ.Η.Φ.Η." είναι ανοιχτή δομή φιλοξενίας & φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων μη δυνάμενων να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (άνοια, κινητικά προβλήματα, πάρκινσον, νοητικά ή ψυχικά προβλήματα) των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην φροντίδα αυτών (λόγω εργασίας, κοινωνικού ή οικονομικού προβλήματος ή προβλήματος υγείας) & οι οποίοι κατοικούν στα όρια του Δήμου Ναυπλιέων."
Στην εκδήλωση έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του ΚΑΠΗ.



 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ