Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου μας από 12 -17 και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1264/82, σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 10-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους.
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 14-02-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 18-02-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Θέμα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης:«Η χάραξη των επόμενων αγωνιστικών βημάτων διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου».

«Κάλεσμα εγγραφής μελών στο Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Αργολίδας των συναδέλφων Αναπληρωτών»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τους συναδέλφους Αναπληρωτές να εγγραφούν ως μέλη στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής στις διαδικασίες και στη λήψη των αποφάσεων του Συλλόγου. Η ετήσια συνδρομή για τους Αναπληρωτές ανέρχεται στο ποσό των 15 Ευρώ.

Για το σκοπό αυτό σας στέλνουμε αίτηση εγγφαφής (που θα υπογράψουν όσοι συνάδελφοι Αναπληρωτές επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου)και θα την στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail:syllogos.pe.arg@gmail.com.

Η πληρωμή της συνδρομής των 15 ευρώ θα γίνει την ημέρα της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης του Μαΐου 2020 για να έχουν δικαίωμα ψήφου οι συνάδελφοι Αναπληρωτές.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ