ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε την πίτα της η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. | |
Έκοψε την πίτα της η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου
Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε αίθουσα του χώρου Τέχνης και Πολιτισμού ΦΟΥΓΑΡΟ έκοψε την πίτα της η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου το βράδυ της Κυριακής 16/02. 
Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλία του Ομοσπονδιακού Μετρ κ. Σπύρου Ιλαντζή, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ναυπλιώτη Δημήτρη Παπαντωνίου πρώτο (άτυπο) πρωταθλητή Ελλάδος και στην περίφημη παρτίδα του με αντίπαλο τον φημισμένο Ρώσο σκακιστή Μ .Κουτίλιν, η οποία με την δημοσίευσή της σε ξένα περιοδικά έκανε γνωστό εκτός συνόρων το ελληνικό σκάκι. 
Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν οι άνθρωποι της περιοχής μας που έχουν καταβάλει κόπο, χρόνο και προσπάθειες για την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στην Αργολίδα. Πήραν το λόγο διαδοχικά ο λάτρης του σκακιού παλιός δήμαρχος και βουλευτής κ. Ιωάννης Μελίδης , ο προπονητής και βασικό στέλεχος του Οίακα την δεκαετία του ’80 κ. Θεόδωρος Καλύβας , μέλος παλαιότερα του Οίακα και νυν πρόεδρος του Περσέα Άργους ο κ. Θεοφάνης Τσαρσιταλίδης και πρώην προπονητής και αθλητής του Αγ.Νεκταρίου και ενεργός σκακιστής ο κ. Αργύρης Δεωνάς. Κοινή συνισταμένη όλων των ομιλητών ήταν η αγάπη για το σκάκι και η προτροπή προς τους γονείς να εισάγουν τα παιδιά τους στον κόσμο του σκακιού, ώστε να ωφεληθούν από τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά του. 
Παρόντες ήταν και ευχήθηκαν καλή χρονιά στους φίλους του σκακιού με σύντομους χαιρετισμούς ο βουλευτής κ. Γιάννης Αδριανός, ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΣΚ.Α.Ν. κ. Γιώργος Γαβρήλος, η πρόεδρος της ΕΣΣΠΕΠ κα Ευαγγελία Αυδούλη και ο επικεφαλής προπονητής της ΣΚ.Α.Ν. κ. Ανέστης Μιχαηλίδης. 
 Το Δ.Σ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της , τους γονείς, τους αθλητές και τα μέλη όλων των συλλόγων της περιοχής μας, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και απέδειξαν ότι η αγάπη για το σκάκι μπορεί να μας ενώσει και να μας δώσει όραμα για το μέλλον.
Το Δ.Σ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ