ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ανδριανός: Ύψιστη η προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας στην κοινωνία μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 μ.μ. | | |
Γ. Ανδριανός: Ύψιστη η προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας στην κοινωνία μας
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Ναύπλιο για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους στον βωμό του καθήκοντος.

Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τιμήσαμε στο στρατιωτικό νεκροταφείο Ναυπλίου τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων στους αγώνες του έθνους που θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος. Τιμούμε επίσης στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας τη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στον βωμό του καθήκοντος προσπασπιζόμενοι τον νόμο, τη ζωή, την τιμή και την περιουσία των πολιτών.

Τιμούμε τους πεσόντες εκείνους που μας υπενθυμίζουν την ύψιστη προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας στην κοινωνία μας και το μεγάλο ηθικό χρέος που οφείλουμε στα στελέχη εκείνα που συχνά υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τιμούν τον όρκο τους με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση. 
Σε εποχές που το νόημα των λέξεων τίθεται ξανά υπό διαπραγμάτευση, εμείς οφείλουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ξεκάθαροι: Οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας εκτός ελαχίστων περιπτώσεων επιόρκων, με το έργο, την ευσυνειδησία, την προσήλωσή τους στη δημοκρατία και τη νομιμότητα, μας υπενθυμίζουν εμφατικά ότι η μόνη εναλλακτική στον νόμο και την τάξη είναι η ανομία και το χάος.

Ας λειτουργήσει λοιπόν η σταθερή και διαρκής τιμητική υπόμνηση των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον ως μια ηχηρή υπενθύμιση του χρέους της πολιτείας και της κοινωνίας μας να διασφαλίσει τις υλικές, θεσμικές και ηθικές προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη και ακώλυτη επιτέλεση του αστυνομικού έργου, για την εμπέδωση αυτού του αναγκαίου πυλώνα της νομοκρατίας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ