ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ακροκόρινθος και Παλαμήδι - Τα δυναμάρια της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. | | |
Ακροκόρινθος και Παλαμήδι - Τα δυναμάρια της Πελοποννήσου
Η Πελοπόννησος διαθέτει εντυπωσιακό αριθμό κάστρων και πολλών τύπου οχυρώσεων οικοδομημένων από τους αρχαίους Έλληνες, τους Βυζαντινούς, τους Φράγκους, τους Βενετούς και τους Τούρκους.

 Τα περισσότερα φέρουν τα ίχνη πολλών και διαφορετικών φάσεων, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη της στρατιωτικής τεχνολογίας αλλά και τις ιστορικές περιπέτειες της περιοχής. Δύο οχυρώσεις ξεχωρίζουν τόσο για το μέγεθος τους όσο και για την ιστορική τους σημασία: το κάστρο του Ακροκόρινθου στην Κόρινθο και το οχυρό του Παλαμηδίου στο Νάυπλιο.

Η περιήγηση «Ακροκόρινθος, Παλαμήδι - τα δυναμάρια της Πελοποννήσου» θα παρουσιάσει την ιστορία, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία αυτών των δυο σημαντικότατων κάστρων.

Ελάτε μαζί μας για να περπατήσουμε στους προμαχώνες και τα τείχη, να κοιτάξουμε πάνω από τις επάλξεις, να πούμε ιστορίες για βασιλιάδες, στρατηγούς και αυτοκράτορες.

Να βυθιστούμε στους θρύλους των κάστρων!

Βασικοί Σταθμοί μας:

-Ακροκόρινθος (Αρχαία Κόρινθος)
-Παλαμήδι (Ναύπλιο)

29 Μαρτίου 2020 στις 10 π.μ. – 8 μ.μ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
ακολουθείστε τις οδηγίες για τις κρατήσεις εδώ:
https://www.kedrostravel.com/product/dhmosio-shma/
ή
αποστείλατε με email (info@kedrostravel.com) ονοματεπώνυμο, Δ/νση, τηλέφωνο επικοινωνίας των συμμετεχόντων.

Σημείωση: Έγκυρη θεωρείται μία κράτηση όταν εξοφληθεί το σύνολο της αξίας της και αποσταλεί το καταθετήριο στο info@kedrostravel.com (ή με τηλεφωνική ενημέρωση).

# ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 30€ ανά άτομο

# ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ξενάγηση καθ' όλη τη διάρκεια, συνοδοί , οργάνωση και συντονισμός δράσης, υλικό, Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, ΦΠΑ.

# ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Λεπτομέρειες στο email που θα αποσταλεί σε όσους μετέχουν στο πρόγραμμα.

# ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
* Σε περίπτωση ματαίωσης της εκδρομής από τους διοργανωτές λόγω ανωτέρας βίας, το προκαταβεβλημένο ποσό επιστρέφεται.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και δέκα (10) ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής επιστρέφεται ολόκληρο το καταβληθέν ποσό.
*Αν η ακύρωση γίνει από εννέα (9) ημέρες έως και έξι (6) ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής, οι κρατήσεις μετατρέπονται σε bonus για επόμενη εκδρομή (για το ποσό στο οποίο αντιστοιχούν και να δαπανηθούν εντός έξι μηνών).
*Αν η ακύρωση γίνει από πέντε (5) ημέρες έως και τρεις (3) ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής, οι κρατήσεις μετατρέπονται σε bonus για επόμενη εκδρομή (για το 50% του ποσού στο οποίο αντιστοιχούν και να δαπανηθούν εντός έξι μηνών).
*Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή, η ακύρωση γίνει το τελευταίο διήμερο πριν την έναρξη της εκδρομής, το καταβληθέν ποσό δεν επιστρέφεται.
# Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην παραπάνω διαδικασία, επικοινωνείτε στο info@kedrossa.gr ή στο 210-99 44 909.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ