ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Θεσμός το ετήσιο γλέντι της "Ελληνικής Παράδοσης" στην πόλη του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | | |
Θεσμός το ετήσιο γλέντι της Ελληνικής Παράδοσης στην πόλη του Άργους
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο γλέντι του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση"!!! Ένα γλέντι - θεσμός στην πόλη του Άργους τα τελευταία 28 χρόνια, όσα και τα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους εξαιρετικούς μουσικούς που ήταν φέτος στην παρέα μας και μας ταξίδεψαν μουσικά και χορευτικά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μας, απογειώνοντας τους παρευρισκόμενους με το κέφι τους και την δεξιοτεχνία τους!
Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που ήταν μαζί μας ο Νίκος Φιλιππίδης στο κλαρίνο, από τους κορυφαίους αυτήν την στιγμή στον χώρο της μουσικής μας παράδοσης!
Επίσης, ο αγαπητός σε όλους, ακούραστος και πάντα χαμογελαστός Κώστας Μήτσης στο τραγούδι, που κάθε φορά μας ξεσηκώνει με την φωνή και το κέφι του!
Μαζί τους οι πάντα εξαιρετικοί:

- Κώστας Φιλιππίδης (λαούτο)

- Λευκοθέα Φιλιππίδη (τραγούδι)

- Βασίλης Αθανασιάς (βιολί)

- Πέτρος Μήτσου (γκάιντα/τσαμπούνα)

- Πέτρος Παπαγεωργίου (κρουστά)

- Βασίλης Βασιλείου (τρομπέτα).
Στην μεγάλη αυτή μουσική παρέα ήταν ιδιαίτερη χαρά που βρέθηκαν η Μαρία Σκουλά στο τραγούδι, ο Νίκος Ευβοιώτης στο βιολί και ο Απόστολος Καρποντίνης στο λαούτο, αναλαμβάνοντας να μας ταξιδέψουν στα όμορφα νησιά μας!

Ελπίζουμε να ανταμώσουμε με όλους και σε επόμενα γλέντια!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όλον τον κόσμο και τα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρευρέθησαν σε αυτό το όμορφο γλέντι, καθώς και τον βουλευτή Αργολίδας, κο Ανδριανό και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κο Μαλτέζο.

Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστήρια και συγχαρητήρια θα θέλαμε να δώσουμε στα μέλη των χορευτικών μας ομάδων που συνέβαλαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του φετινού παραδοσιακού γλεντιού!

Καλές Απόκριες!!!
Και του χρόνου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ