Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Καλλυντική θεραπεία προσώπου στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. | | |
Καλλυντική θεραπεία προσώπου στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας
Στα πλαίσια του μαθήματος ‘Περιποίηση προσώπου’ του τμήματος ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ έγινε εφαρμογή καλλυντικής θεραπείας προσώπου στο εργαστήριο αισθητικής. 
Η καλλυντική θεραπεία που εφαρμόστηκε στη σπουδάστριά μας και είχε ως στόχο την θρέψη και βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας προσδίδοντας τόνωση και λάμψη. 
Στηρίζεται στη δράση των καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος και βιταμίνης C. 
Μετά την εφαρμογή του απλού καθαρισμού και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με ένα απολεπιστικό προϊόν με κόκκους κακάο και αμυγδάλου, ακολούθησε η τοποθέτηση δύο ορών με σκοπό την ενυδάτωση και λεύκανση της επιδερμίδας. Στη συνέχεια έγινε η μάλαξη με μια ενυδατική κρεμομάσκα πλούσια σε βιταμίνες Α και Ε. 
Έπειτα εφαρμόστηκε η εντυπωσιακή κλειστή μάσκα τύπου latex σε πρόσωπο και μάτια. Η θεραπεία ολοκληρώθηκε με τον ορό πλούσιο σε βιταμίνες και την κρέμα. 
Ευχαριστούμε τις κυρίες Μαστροδημητροπούλου και Νίκα για την παρουσίαση αυτής της εντυπωσιακής θεραπείας, καθώς και για την προθυμία τους να λύσουν τις απορίες των σπουδαστριών μας. 

Οι σπουδάστριες του τμήματος ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ θα πάρουν όλα τα εφόδια μέσα απο την πρακτική εξάσκηση στο σύγχρονο εργαστήριο που λειτουργεί στο ΙΕΚ και αφορά την αισθητική περιποίηση προσώπου, το μακιγιάζ, την αισθητική άκρων με υπεύθυνη εκπαιδεύτρια την κ ΔΑΜΑΛΑ ΜΑΡΙΑ.

Ευχαριστούμε την εταιρεία JULIETTE ARMAND για ευγενική χορηγία καλλυντικών προϊόντων.

Για το ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Ο Διευθυντής
Νικόλαος Λέκκας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ