ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Μανιασμένοι νοτιάδες στο Ναύπλιο - Επιδείνωση του καιρού - Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | | |
Μανιασμένοι νοτιάδες στο Ναύπλιο - Επιδείνωση του καιρού - Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή (βίντεο)
Θυελλώδεις είναι ήταν οι άνεμοι που έπνεαν στην Αργολίδα σήμερα Τετάρτη ενώ αύριο Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ο καιρός επιδεινωνεται σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο, χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων, αλλά και βελτίωση του καιρού από το βράδυ, θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού την Πέμπτη.
Πιο αναλυτικά: 

ΠΕΜΠΤΗ 27-02-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα βαθμιαία τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν, τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές..
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-02-2020

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές και βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.
ΣΑΒΒΑΤΟ 29-02-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΚΥΡΙΑΚΗ 01-03-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ