ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Την περασμένη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 σε μια λιτή τελετή στη Λ.Α.Φ. Ναυπλίου κόψαμε την πίτα μας και ευχηθήκαμε για την καινούργια χρονιά Χρόνια Πολλά σε μια Πατρίδα Ειρηνική , 
Περήφανη για το παρελθόν της και Αποφασισμένη για το μέλλον.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Κυριακός εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας , ο οποίος και ευλόγησε την πίτα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές του νομού Ιωάννης Αδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ναυπλίου Γεώργιος Γερανιός ,ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός , ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Παπακωνσταντίνου,ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Κωνσταντίνος Οικονόμου, ο Στρατηγός ε.α. Νικόλαος Βασιλός, ο Ναύαρχος ε.α. Χρήστος Παπαγεωργάκης, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μιχαήλ Μαντάς και Γρηγόριος Παππάς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ναυπλίου Σχη Γερανιό Γεώργιο και στον τέως Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν.Αργολίδας Αθανάσιο Κοτίτσα.
Τυχερός του νομίσματος ο Λιμενάρχης Ναυπλίου.

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ