ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Τι δήλωσε ο Γιώργος Χαλκίδης για την τεράστια νίκη του Διομήδη απέναντι στην ΑΕΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | | | |
Τι δήλωσε ο Γιώργος Χαλκίδης για την τεράστια νίκη του Διομήδη απέναντι στην ΑΕΚ
Τα μάτια γυαλίζουν και πάλι. Οι γροθιές σφίγγουν γεμάτες πείσμα και πάθος για τη νίκη. Τα χέρια υψώνονται με σιγουριά και δίνουν το σύνθημα, πάμε γερά. Σεβασμός στον κάθε αντίπαλο, όχι όμως φόβος όπως δήλωσε χαρακτηριστικά πριν τον αγώνα ο αρχηγός της ομάδας του Διομήδη Άργους.


Το έχουν πει πολλές φορές στις δηλώσεις τους. ''Κανένας δε θα περνάει πλέον εύκολα από το Άργος''. Και το κάνουν πράξη.

Το έκαναν και χτες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο απέναντι στην ΑΕΚ με μία απίστευτη εμφάνιση, που έρχεται μετά από ατέλειωτες ώρες σκληρής δουλειάς γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει.

Ο πρωτεργάτης της ολικής επαναφοράς των Λύκων Γιώργος Χαλκίδης μας μίλησε για τη νέα τους επιτυχία:

«Μια μαγική βραδιά για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ που ήταν αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η νεαρή μας ομάδα μπόρεσε να αντεπεξέλθει σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα πολύ καλά, με πολύ καλή απόδοση και να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα κόσμημα για την Ελλάδα, πολύ ποιοτική και με μεγάλο βάθος στο ροστερ της. Βρεθήκαμε σε πολύ καλή ημέρα, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ γι αυτόν τον αγώνα. Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παιχνίδι μας καταφέρνοντας να βάλουμε δύσκολα στην ΑΕΚ και αυτό μας οδήγησε να πανηγυρίσουμε αυτή την τεράστια νίκη.

Οι πανηγυρισμοί όμως κόπασαν χτες το βράδυ. Από σήμερα το πρωί αρχίζει και πάλι η δουλειά. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας την ομάδα του Αερωπού στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι για εμάς μέχρι τα play off. Θα τον χαρακτήριζα έναν ''τελικό'', που θα κρίνει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε πραγματικά όπως γέμισε χτες το γήπεδο να είναι και το Σάββατο. Να έρθει ο κόσμος να χαρεί, να ευχαριστηθεί και να περάσει όμορφα μαζί με την ομάδα μας και να είναι σίγουροι πώς τα παιδιά θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί έδειξαν μέταλλο μεγάλης ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει τόσα πολλά. Σας περιμένουμε όλους και πάλι το Σάββατο.»

Οι εύλογοι πανηγυρισμοί από τη χτεσινή πολύ μεγάλη επιτυχία ανήκουν στο παρελθόν και από σήμερα άρχισε η εντατική προετοιμασία για τον σημαντικότατο αγώνα του Σαββάτου (22/02 στις 17.00) με τον Αερωπό Έδεσσας. Αυτό μας τόνισε και ο παίκτης της ομάδας Χρήστος Τσιγαρίδας:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιαυτήν την πολύ σημαντική νίκη, δώσαμε το 200% του εαυτού μας για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Αποδείξαμε πως με τον καιρό γινόμαστε μια πολύ σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα μας. 

Η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου όμως με την Έδεσσα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι για να συνεχίσουμε τους πανηγυρισμούς. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας και θα είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να προσκαλέσω ξανά τον φίλαθλο κόσμο να είναι δίπλα μας το Σάββατο σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του και πάλι όπως και χτες. Καλή μας επιτυχία!»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ