ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Τρομερός ο Οίακας Ναυπλίου νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. | | | | | |
Εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πάτρας αντιμετώπισε ο Οίακας Ναυπλίου για την 17η αγωνιστική της Α2 Ανδρών το απόγευμα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου

Σε ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ο Οίακας κατάφερε να νικήσει με 77 - 82 τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου έπαιξε υποδειγματικό μπάσκετ στα δυο πρώτα δεκάλεπτα και έδειχνε να έχει το παιχνίδι στο “χέρι” της, γεγονός που φανέρωνε μέχρι εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή και το σκορ ημιχρόνου που ήταν στο 50-39. Οι Τσάμης, Τσιακμάς και Μπαζίνας έκαναν εξαιρετική δουλειά επιθετικά και παράλληλα η άμυνα ήταν αυτή που έπρεπε κρατώντας τους φιλοξενούμενους στους 39 πόντους.

Από τα μέσα, ωστόσο, της τρίτης περιόδου, ο Οίακας διαφοροποίησε τα δεδομένα καθώς γρήγορα μπόρεσε και κατέβασε τη διαφορά επιστρέφοντας στο παιχνίδι. Η ομάδα του Κουλουριώτη είχε σε τρομερή ημέρα των Στέφαν Τζόρτζεβιτς που έκανε μεγάλη ζημιά στην ρακέτα των “μελανόλευκων” με 19 πόντους, ενώ από κοντά τον ακολούθησαν και οι Σμιτζής με 16 και Παπαντωνίου με 11.

Παρόλα αυτά, ακόμα και με τα παραπάνω δεδομένα, οι γηπεδούχοι κράτησαν και στο τρίτο δεκάλεπτο το υπέρ τους σκορ (61-57), με την τελευταία “στροφή”, όμως, να μην τελειώνει με το μέρος τους. Ο Κούμπουρας ισοφάρισε σε 68-58 πέντε λεπτά πριν το φινάλε, και μαζί με τους Τζόρτζεβιτς, Ψημίτη και Ραζή κρατούσαν το προβάδισμα για την ομάδα τους.

Ο Μολφέτας δεν μπόρεσε με δίποντο να ισοφαρίσει σε 79-79, και μετέπειτα οι βολές του Κουμπούρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 50-39, 61-57, 77-82.
Παρακολουθήστε σε βίντεο παρακάτω τον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Οίακα Ναυπλίου για την 17η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ