ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Γκιόλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνεται και γιορτάζει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιόλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνεται και γιορτάζει
Έγινε το Σάββατο με μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου στην Ασίνη και στο κέντρο «ΖΕΙΣ ΕΔΩ» ,με αφορμή την υποδοχή νέων μελών του κόμματος.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και το περιβάλλον ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό, περιελάμβανε δε καλό φαγητό, κρασί και χορό. 
Οι φιλικές επαφές και τα πηγαδάκια, ήσαν στο προσκήνιο τόσο στον εσωτερικό χώρο της εκδήλωσης, όσο και στο προαύλιο, όπου κατέφευγαν οι καπνίζοντες αλλά και όσοι ήθελαν να συζητήσουν με περισσότερη άνεση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα των νέων μελών και σύντομη εισήγηση από την συν/σα Αγγελική Καββεζού εκ μέρους του Συντονιστικού Γραφείου της Οργάνωσης που αναφέρθηκε στην αύξηση των μελών, που πρέπει να συνδυαστεί και με ποιοτική, πολιτική, εξωστρεφή δουλειά και παρουσία στην κοινωνία. 
Ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, ο οποίος περιέγραψε και καυτηρίασε την πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ανατρέπει κατακτήσεις και εργασιακά δικαιώματα, περικόπτοντας τα εισοδήματα μεγάλης μερίδας του πληθυσμού και κυρίως των λαικών στρωμάτων.

Επισήμανε πόσο γρήγορα διαψεύδονται οι προσδοκίες των λαικών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης που καλλιέργησε η προεκλογική υποσχεσιολογία της Ν.Δ., καθώς επίσης και τις ανακολουθίες, τις υπαναχωρήσεις, τα λάθη και τις παραλείψεις σε σοβαρούς τομείς των εθνικών θεμάτων, του προσφυγικού προβλήματος και της επικίνδυνης τροπής που διαφαίνεται στο θέμα της προστασίας την πρώτης κατοικίας . 
Αναφέρθηκε τέλος και στις θέσεις του κόμματος για το επικείμενο Συνέδριο, καθώς και στο κείμενο της αποτίμησης της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 μέχρι σήμερα, περίοδο που περιλαμβάνει την εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ, την διακυβέρνηση και τις χαμένες εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Σε όλες αυτές τις διαδικασίες τόνισε ο βουλευτής, είναι αναγκαίος ένας ανοικτός, δημοκρατικός διάλογος που θα αποτελέσει και τον σπινθήρα συγκρότησης του διευρυμένου δημοκρατικού πόλου, ικανού και αναγκαίου να επιτύχει μια νέα θητεία της Αριστεράς και της Προοδευτικής Συμμαχίας στη διακυβέρνηση της χώρας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ