ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Η βαλλιστική έκθεση δεν ξεκαθαρίζει την υπόθεση της δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας

Η βαλλιστική έκθεση δεν ξεκαθαρίζει την υπόθεση της δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας
Με την πολυαναμενόμενη κατάθεση του τεχνικού συμβούλου που συνέταξε τη βαλλιστική έκθεση κατ’ εντολή της υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Γιώργου Ραυτογιάννη, συνεχίστηκε, χθες, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.


Στο εδώλιο κάθεται η Δήμητρα Βούλγαρη, η χήρα του Λάμπρου, η οποία τον Δεκέμβριο του 2016 καταδικάστηκε σε ισόβια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο βαλλιστικολόγος εξετάστηκε από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, δηλαδή από τους δικαστές και τον εισαγγελέα. Όπως κατέθεσε, ο ίδιος είχε φτιάξει μια τεχνική έκθεση στην οποία ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος αν πρόκειται για δολοφονία, όπως υποστηρίζει η Πολιτική Αγωγή, ή αυτοκτονία, όπως διατείνεται η υπεράσπιση.

Ενισχύεται ο ισχυρισμός της δολοφονίας

Επισήμανε, επίσης, ότι υπάρχουν στοιχεία και σημεία αντικρουόμενα στην πολύκροτη υπόθεση, τα οποία θα μπορούσαν να συνηγορούν και υπέρ της μίας και υπέρ της άλλης άποψης και εν τέλει δεν μπορεί να καταλήξει σε κάτι.

Μιλώντας στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Λάμπρου, Γιώργος Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι «κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, ο μάρτυρας υπεράσπισης της κυρίας κατηγορουμένης κύριος Ραυτογιάννης δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιος εάν πρόκειται για αυτοκτονία, που αποτελεί βασικό υπερασπιστικό ισχυρισμό της κυρίας κατηγορουμένης.

Η κατάθεσή του αυτή ενισχύει ακόμα περισσότερο τον ισχυρισμό της πολιτικής αγωγής και το πρωτοδίκως αποδειχθέν, ότι δηλαδή ο αείμνηστος Λάμπρος δολοφονήθηκε».

Η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό συνεχίζεται για σχεδόν έναν χρόνο, σε μια προσπάθεια να φωτιστούν θολά σημεία της πολύκροτης υπόθεσης. Το άγριο φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο άτυχος καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά, στην αυλή του σπίτι του αδελφικού του φίλου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ