ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσία του Πρόεδρου Dr.Αντωνίου Αυγερινού η κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου

Παρουσία του Αντωνίου Αυγερινού η κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου
Το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για το 2020 την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 17.00, στην καφετέρια Napoli di Romania,παρουσία πλήθους εθελοντών, φίλων και μελών του Τμήματος. 
Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ., Dr.Αντωνίου Αυγερινού, ο οποίος με την ομιλία του αναφέρθηκε στην προσπάθεια εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού του Ε.Ε.Σ., στο πλάνο ανάκαμψης που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και στο πολυποίκιλο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που στόχο έχει την υποστήριξη χωρίς διακρίσεις όλων και ιδιαιτέρως των ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό και ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. κύριος Σκούμας. 
Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου κ. Ιωάννα Δαρσακλή καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή χρονιά τόνισε το σημαντικό έργο του Ε.Ε.Σ. που επιτελείται στην τοπική κοινωνία και ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα μέλη του Τμήματος για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο συνάνθρωπο. 
Επίσης η εκπαιδεύτρια της Νοσηλευτικής κ. Παππά και ο αρχηγός των Σαμαρειτών κ. Γκούντης παρουσίασαν απολογισμό των δράσεων του Τμήματος της χρονιάς που πέρασε.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου κ. Ράλλη και ο Αντιδήμαρχος κ. Καχριμάνης οι οποίοι εκπροσώπησαν και το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Γκουριώτης, η Πρόεδρος κ. Μουρλούκου και μέλη του Δ.Σ. του Π.Τ. Άργους, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Κατσαρός, η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κατσουλάκου και ο προηγούμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Τ. Ναυπλίου κ. Ηλιόπουλος. 
Το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι τοίχου, κέρδισε η κ. Κανταρτζή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ