ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ανάπτυξη μέσω εξαγορών για την Euroins και τον Κωνσταντίνο Μάκαρη!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:56:00 π.μ. | |
Ανάπτυξη μέσω εξαγορών για την Euroins και τον Κωνσταντίνο Μάκαρη!
Δημοσιογραφικές πληροφορίες δίνουν το τελευταίο διάστημα τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, Γενικό Διευθυντή της ασφαλιστικής εταιρείας Euroins (γνωστός λόγω των δωρεών σε πολλά σχολεία της ευρύτερης περιοχής, την Αστυνομία Ναυπλίου-Άργους, το Λιμενικό κ.λ.π.) να προχωρά σε περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω εξαγοράς. 

Αεικίνητος ο επιχειρηματίας από την περιοχή μας, φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με έτερη ασφαλιστική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, προκειμένου στο αμέσως επόμενο διάστημα να διαμορφωθεί η τελική πρόταση εξαγοράς.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες:

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογραφικού τμήματος του insuranceforum.gr η EUROINS Ελλάδος το άμεσο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει στην εξαγορά ασφαλιστικής εταιρείας ελληνικών συμφερόντων. 

Η συγκεκριμένη απόφαση της EUROINS και του Διευθύνοντος Συμβούλου και προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική της εταιρείας για εξαγωγές υγειών ασφαλιστικών εταιρειών και χαρτοφυλακίων στην ελληνική επικράτεια. 

Λίγα λόγια για τον ομιλο EUROINS. Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ασφαλιστικός Όμιλος στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τα Σκόπια έχοντας επιτυχώς επεκταθεί σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ουκρανία. Επιπλέον, η Εταιρεία κατέχει σημαντική θέση σε χώρες όπως η Σερβία, όπως επίσης, στην Τσέχικη Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Πολωνία (μέσω της άμεσης πρόσβασης βασισμένης στην ελευθερία της ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης). 

Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι μέλος του Ομίλου EUROHOLD. Η EUROINS, έχει αποκτήσει τις θυγατρικές του Γερμανικού Ομίλου Talanx στη Βουλγαρία και την Ουκρανία, τις δραστηριότητες της ολλανδικής ασφαλιστικής εταιρείας Achmea στη Βουλγαρία, καθώς και τις δραστηριότητες του Αυστραλιανού Ομίλου QBE στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία τα τελευταία δύο χρόνια. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω εξαγορά και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ