ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Οι προπονητές του δικτύου GPS SEE / Valencia CF στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. | | |
Οι προπονητές του δικτύου GPS SEE / Valencia CF στο Ναύπλιο
Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν στη σχολή της Ακαδημίας του Ναύπλιο 2017 ο Γιώργος Τόλιας, Τεχνικός Διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF και ο Hugo Henriques, Προπονητής της GPS SEE / Valencia C.F., για να μάθουν στα παιδιά όλα τα ποδοσφαιρικά μυστικά των «νυχτερίδων».
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, παρευρέθησαν στο Δημοτικό κέντρο της Ν. Τίρυνθας, παρακολουθήσαν τις προπονήσεις των παικτών μας και συμμετείχαν στην προπονητική ομάδα της σχολής. 
Ταυτόχρονα, οι προπονητές της σχολής μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους έμπειρους προπονητές για τους αθλητές της σχολής καθώς και για τη φιλοσοφία της GPS / Valencia C.F. όσον αφορά την ανάπτυξη παικτών και την προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούν οι «νυχτερίδες».
«Εκπαιδεύουμε ανθρώπους – δημιουργούμε ποδοσφαιριστές»

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη και λειτουργεί ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. 
Η Ακαδημία της Valencia C.F. έχει αναπτύξει το Προπονητικό της Μοντέλο με βάση το μοντέλο παιχνιδιού της πρώτης ομάδας, το οποίο έχει καθοριστεί από την ξεχωριστή ταυτότητα του συλλόγου.
Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του προγράμματος είναι και η εκπαίδευση και η κατάρτιση των προπονητών που θα διδάσκουν το πρόγραμμα ποδοσφαίρου στα παιδιά κάθε χώρας.
Οι προπονητές σε κάθε χώρα εκπαιδεύονται πάνω στη μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια, το μοντέλο παιχνιδιού της και το προπονητικό μοντέλο της προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το πλαίσιο της κάθε χώρας. Υπεύθυνοι για αυτό είναι εξειδικευμένοι προπονητές της GPS και της Valencia CF, με προηγούμενη εμπειρία στην Ακαδημία του συλλόγου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ