ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Με αυτό το κόλπο χώρεσαν 3.000 αυτοκίνητα στο λιμάνι του Ναυπλίου

Με αυτό το κόλπο χώρεσαν 3.000 αυτοκίνητα στο λιμάνι του Ναυπλίου
 Περισσότερα από 3.000 αυτοκίνητα φιλοξένησε καθημερινά το πάρκινγκ στο Λιμάνι του Ναυπλίου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας χάρη στην χωροταξία που διευθετήθηκε άριστα από κατασκευές που τοποθετήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Λιμενική αρχή Ναυπλίου προμηθεύτηκαν και τοποθέτησαν ειδικές κατασκευές διευθέτησης της άναρχης μέχρι πρότινος κατάστασης που επικρατούσε στην ανατολική προβλήτα, ενώ υπήρχαν και ενημερωτικές πινακίδες για τον τρόπο που οι οδηγοί καλούνταν να παρκάρουν.
Έτσι δημιουργήθηκε και μεγαλύτερος χώρος πάρκινγκ, τα αυτοκίνητα τακτοποιήθηκαν με πολύ καλύτερο τρόπο που επέτρεψε να παρκάρουν πολύ περισσότερα οχήματα, ενώ δημιουργήθηκε και μεγάλος δρόμος εισόδου και εξόδου χωρίς να προκύψη μποτιλιάρισμα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρμοδίων μόνο στο πάρκινγκ του λιμανιού πάρκαραν 3.000 οχήματα ενώ συνολικά υπολογίζεται πως στο Ναύπλιο βρέθηκαν το τριήμερο περισσότερα από 5.000 αυτοκίνητα. Να τονίσουμε τέλος την συμβολή των ανδρών του λιμενικού που όλες αυτές τις ημέρες έδωσαν και αυτοί τον καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών της πόλης.     
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ