ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

35οι Πανελλήνιοι Μουσικοί Διαγωνισμοί της Χορωδίας & Ορχήστρας Νέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. | |
 35οι Πανελλήνιοι Μουσικοί Διαγωνισμοί της  Χορωδίας & Ορχήστρας Νέων
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των 35ων Πανελλήνιων Μουσικών Διαγωνισμών της Χ.Ο.Ν. Χορωδία & Ορχήστρα Νέων. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΛΠ Πειραιά. Η ημερομηνία Έναρξης του Διαγωνισμού είναι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 έως και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020.

Θα σταλθούν και προσωπικές προσκλήσεις στους Διαγωνιζόμενους.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Λ.Π. ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ: ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ 10, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΩΡΑ 05.00 Μ.Μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΩΡΑ 06.00 Μ.Μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

ΩΡΑ 07.00 Μ.Μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡΜΟΝΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΩΡΑ 08.30 Π.Μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΑΝΟΥ (ΟΛΗ ΜΕΡΑ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΩΡΑ 08.30 Π.Μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΑΝΟΥ

ΩΡΑ 12.00 το μεσημέρι ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ !

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΩΡΑ 03.30 Μ.Μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΩΔΙΩΝ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΩΡΑ 09.00 Π.Μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΩΡΑ 04.00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά όλους τους Διαγωνιζόμενους που επέλεξαν να πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό. 

Εκπρόσωπος Νομών Κορινθίας & Αργολίδας
Οικονόμου Βασίλειος
Μουσικοσυνθέτης 

Μήνυμα Προέδρου

Φίλες-Φίλοι, Με χαρά φτάσαμε στα 36 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ Χ.Ο.Ν., 34 χρόνια προβολής και επιβράβευσης των νέων καλλιτεχνών και ταλέντων της χώρας. Είμαι ευτυχής που για 4 και πλέον δεκαετίες πέρασαν από τους διαγωνισμούς χιλιάδες νέοι καλλιτέχνες: πιανίστες, κιθαρίστες, βιολιστές, συνθέτες, χορωδοί και τραγουδιστές. Είδα και θαύμασα παιδιά να προοδεύουν και μεγαλώνοντας να καταλαμβάνουν θέσεις σε ωδεία και σχολεία, να γίνονται διεθνούς φήμης πιανίστες, μαέστροι συμφωνικών ορχηστρών και διευθυντές μουσικών ιδρυμάτων ανά τον κόσμο.

Συνεχίζουμε όσο θέλει ο Θεός αυτό το μεγάλο έργο που ξεκίνησα και ελπίζω να υπάρξουν μιμητές και συνεχιστές οι οποίοι θα δίνουν τα φώτα τους στις νέες γενιές, θα στηρίζουν και θα προωθούν το μέλλον αυτού του τόπου ούτως ώστε να μην σβήσει η φλόγα της μουσικής παιδείας. Να παράγουμε ταλέντα που να μας κάνουν περήφανους στο εσωτερικό και το εξωτερικό και να προάγουν τον Ελληνισμό.

Εύχομαι σε όλους τους φιλόμουσους και τους καλλιτέχνες να μην το βάζουν κάτω, να αγωνίζονται και θα έρθει η μέρα που θα δικαιωθούν, θα αναγνωριστεί η αξία και το ταλέντο τους.

Συγχαίρω και ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν κοντά μου στο έργο αυτό, τα παιδιά μας που αγωνίζονται αλλά και τους διευθυντές των ωδείων και καθηγητές τους, οι οποίοι προάγουν και προωθούν τους μαθητές τους σε συναυλίες και διεθνείς και Πανελλήνιους διαγωνισμούς. Με τον τρόπο αυτό δείχνουν και την άρτια μουσική εκπαίδευση που προσφέρουν στα ωδεία τους.

Μνημονεύω τους πρωτεργάτες και στηρικτές των διαγωνισμών και της Χ.Ο.Ν.: Μαρία Χαιρογιώργου Σιγάρα, Αλίκη Βατικιώτη, Θάλεια Μοίρα, Γέρασιμο Κακαλή, Μαρίκα Καραμάνου, Άρη Γαρουφαλή, Κρινιώ Καλομοίρη, Γιώργο Μαλαφή, Γιάννη Καστρινό, Μαέστρο Γιώργο Αθανασιάδη, Στέφανο Βασιλειάδη, Γιώργο Αρβανίτη, Ελευθέριο Παπασταύρου και πολλούς άλλους.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους αξιόλογους συνεργάτες μου πιανίστες, συνθέτες, τραγουδιστές, μαέστρους και καθηγητές μουσικών οργάνων που βοηθούν το έργο της Χ.Ο.Ν. συμμετέχοντας στις κριτικές επιτροπές των πανελληνίων διαγωνισμών και αξιολογώντας την νεολαία μας.

Τέλος, συγχαίρω τους γονείς που προωθούν στα παιδία τους την μουσική παιδεία, ένα εφόδιο χρήσιμο, αποδοτικό και αξιοπρεπές για την ζωή αλλά πρωτίστως ένα εφόδιο ψυχής και ζωής. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ
Πρόεδρος της Χ.Ο.Ν.
Συνθέτης – Μαέστρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ