ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Στα 46 τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | | |
Στα 46 τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα
Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Στερεάς επιβεβαιώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα στα 46

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, πρόκειται για 48χρονο άνδρα από την Ιστιαία, συνταξιδιώτη του 66χρονου από την Ηλεία.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Το κρούσμα κορωνοϊού που παρουσιάστηκε στην Περιφέρειά μας αντιμετωπίζεται με προσήλωση στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και της επιστημονικής κοινότητας. Παρακαλώ θερμά να λαμβάνουμε όλοι τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές. Η τήρηση των μέτρων, η διατήρηση της ψυχραιμίας μας και η υλοποίηση όλων των απαραίτητων ενεργειών από τους αρμόδιους φορείς θα ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού στην περιοχή μας.»

Οι Αρχές ιχνηλατούν ήδη τις επαφές του φορέα, ενώ άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό. ο 48χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας την Παρασκευή χωρίς συμπτώματα, γνωρίζοντας όμως για τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν σε ομάδα ατόμων που ταξίδεψαν στους Αγίους Τόπους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ