ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Στο Ναύπλιο 5 μαθητές και 4 εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Κέρκυρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:49:00 μ.μ. | | | |
Στο Ναύπλιο 5 μαθητές και 4 εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Κέρκυρας
To 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ ”The multi-facet personality of Ioannis Kapodistrias”, επισκέφθηκε με τέσσερις εκπαιδευτικούς και πέντε μαθητές το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου από τις 17 έως 21 Φεβρουαρίου 2020.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης σχολεία από τη Ρουμανία, τη Σλοβενία και τη Γερμανία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλάμβανε δραστηριότητες όπως βιωματικό εργαστήριο, θεματική διαδρομή για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια και θεατρικό δρώμενο για τη δολοφονία του. Επίσης ιστορικό περίπατο στο Άργος, επίσκεψη και ξενάγηση στην Επίδαυρο, επίσκεψη και ξενάγηση στο Παλαμήδι.

Τέλος ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη της πόλης. Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου έγινε επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο και στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Το πρόγραμμα “The mylti-facet personality of ioannis Kapodistrias” υλοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων γι’ αυτό και η αποστολή του 1ου Γυμνασίου συνοδευόταν από τον κ. Π. Αγγελόπουλο, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ