ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Μας αγαπάει ο θεός της Ελλάδος: Το κρίσιμο διήμερο στην χώρα μας 7 & 8 Μαρτίου - Μαραθώνιος Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. | | |
Μας αγαπάει ο θεός της Ελλάδος: Το κρίσιμο διήμερο στην χώρα μας 7 & 8 Μάρτιου - Μαραθώνιος Ναυπλίου
Οι μέρες και οι ώρες που ..ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.. είναι πολλές είναι ατελείωτες, σου δίνουν όμως την δυνατότητα να αξιολογήσεις πολλά πράγματα και κυρίως πρόσωπα, συμπεριφορές αλλά και ενέργειες στις καθημερινές αλλά κυρίως στις έκτακτες καταστάσεις.

Σου δίνουν την δυνατότητα να αξιολογήσεις αυτούς που ηγούνται (εντός και εκτός της χώρας), αυτούς που εισηγούνται αλλά κυρίως αυτούς που αποφασίζουν για εμάς, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμείς τους ορίσαμε να αποφασίζουν! Έχω εμπεδώσει στην πορεία του επαγγελματικού βίου μου ότι «η χειρότερη απόφαση είναι απείρως καλύτερη από την έλλειψη απόφασης» και.. οι συμβουλές και οι θεωρίες των πολλών! είναι σε επάρκεια και πάντα εκ του ασφαλούς!

«Ερέτην χρήναι πρώτα γενέσθαι πριν πηδαλίοις επιχειρείν». Πρέπει πρώτα να έχεις γίνει κωπηλάτης πριν πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι. Αριστοφάνης (445 – 386Π.Χ.)

Διάβασα και συστήνω να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο για το τι συνέβη στην Ιταλία, την Ισπανία αλλά και την Ελλάδα το κρίσιμο διάστημα των πράξεων και αποφάσεων μας, από τις 28/02/2020 αλλά και κυρίως το διήμερο 7-8 Μαρτίου που φαίνεται ότι αναδεικνύεται καθοριστικό για την μη ανεξέλεγκτη εξάπλωση του covid-19 στην χώρα μας.

https://www.karpetshow.gr/blog/mas-agapaei-o-theos-telika#.Xn84qmUg_F

Διαβάστε τουλάχιστόν το απόσπασμα με τίτλο: Μας αγαπάει ο θεός της Ελλάδος!!!

«Στις 7 και στις 8 Μαρτίου, όταν ο ιός ήταν ήδη στην Ελλάδα και είχαν επισημανθεί τα πρώτα κρούσματα, δεν έγιναν ματς για τα play off γιατί η Λίγκα άργησε (;) να κάνει τη σχετική κλήρωση – ίσως περιμένοντας την πρωτόδικη απόφαση για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ετσι δεν έγιναν εκείνο το Σαββατοκύριακο (με κόσμο και κανονικά) τα ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟ – ΑΕΚ και ΟΦΗ – Αρης, τα οποία θα παρακολουθούσε στα γήπεδα πάνω από 50 χιλιάδες κόσμος. Θυμίζω ότι η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή παιγνιδιών μόνο κεκλεισμένων των θυρών και στο ποδόσφαιρο δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 9 Μαρτίου. Κι αν ωστόσο τότε είχαμε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής να γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών εκείνο το Σαββατοκύριακο και πάλι, αν τα ματς γινόντουσαν, θα είχαμε το συνηθισμένο συνωστισμό στις καφετέριες – ειδικά σε αυτές με PAOK ΤV θα γινόταν το αδιαχώρητο. Φυσικά η κυβέρνηση έκανε πολύ καλά που αποφάσισε ό,τι αποφάσισε στην συνέχεια (ματς κεκλεισμένων των θυρών, αναβολές πρωταθλημάτων κτλ) αλλά αν στις 7 και στις 8 Μαρτίου είχαμε κόσμο κι αν το πρώτο παιγνίδι της Γουλβς με τον Ολυμπιακό ήταν στην Αγγλία τώρα μπορεί ήδη να ζούσαμε τραγωδίες. Επι της ευκαιρίας να πούμε ότι ίσως έσωσε ζωές και η απόφαση της Cosmote να μεταδώσει το ματς Ολυμπιακός – Γουλβς στο Youtube. Κράτησε τον κόσμο σπίτι.

Ο κόσμος είναι τελικά μικρός. Οι ιστορίες αυτές αποδεικνύουν ότι η επικινδυνότητα της κατάστασης στην Ευρώπη υποτιμήθηκε – όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά από όλους μας. Θυμάμαι σαν τώρα τα παράπονα γιατί το Ολυμπιακός – Γούλβς έγινε χωρίς κόσμο. Γινόντουσαν από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να φανταστούν τον κίνδυνο: δεν τους κατηγορώ. Η Κίνα έπεφτε σε όλους μας αρκετά μακριά για να δούμε τι ζούσε τον χειμώνα. Ο παγκοσμιοποιημένος κόσμος μας παραμένει μικρός, αλλά το χαμε ξεχάσει.

Τελικά.. το αποτέλεσμα των ενεργειών μας καθορίζει και τα αποτελέσματα στην ζωή μας και βέβαια στην κοινότητα!

Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι ο Δήμος Ναυπλιέων όπως εκπροσωπείτε από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο με αποφάσεις του:
Έκλεισε πρώτος σε όλη την χώρα την Παρασκευή 28/02/2020 τα σχολεία του Δήμου και ακύρωσε τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις των σχολείων.
Έκανε πρώτος σε όλη την χώρα απολύμανση από τις 29/02/2020 στα σχολεία και στη συνέχεια στους κοινοχρήστους δημόσιους χώρους.
Το σημαντικότερο όμως όλων ακόμα και πριν της γενικευμένης απόφασης της πολιτείας, ανέβαλε τον Μαραθώνιο Ναυπλίου, την τρίτη μαζικότερη αθλητική και συμμετοχική Διοργάνωση στην χώρα μας και πρώτη σε παράλληλές κοινωνικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις, με πάνω από 6.000 χιλιάδες συμμετέχοντες και χιλιάδες επισκέπτες που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 7 & 8 Μαρτίου, σηματοδοτώντας ανεξίτηλα και τις αποφάσεις όλων των άλλων εγχώριων Διοργανώσεων που ακολούθησαν σε αποφάσεις ακυρώσεων και αναβολών.

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Ευάγγελος Παπαποστόλου
τ. ΚΦΑ, Γενικός Δ/ντης Μαραθωνίου Ναυπλίου



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ