ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Μαρία Ράλλη: Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα αγάπης, εκτίμησης, σεβασμού και αναγνώρισης στη γυναικεία ύπαρξη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:27:00 μ.μ. | |
Μαρία Ράλλη: Όλες μαζί ας συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα της ζωής, θέτοντας στόχους και όνειρα...
Της Μαρίας Ράλλη

Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα τιμής για όλες τις γυναίκες του κόσμου , για τους αγώνες και τις θυσίες υπέρ των δικαιωμάτων τους για την αναγνώριση του ρόλου τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή.

Είναι η ημέρα , που μας δίνει την αφορμή να σκεφτούμε και να επιδιώξουμε μεγαλύτερη δυναμική για την ισότητα των φύλλων παγκοσμίως, γιατί μην ξεχνάμε ότι ακόμα και σήμερα σε πολλές περιοχές του πλανήτη η κατάσταση των γυναικών και των κοριτσιών προκαλεί ανησυχία και όχι μόνο.

Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα για να στείλουμε το μήνυμα της αγάπης , της εκτίμησης ,του σεβασμού και της αναγνώρισης στη γυναικεία ύπαρξη .

Η γυναίκα δεν γιορτάζει μόνο σήμερα , η γυναίκα γιορτάζει κάθε μέρα την ίδια τη ζωή, γιατί ζει και υπαρχει δημιουργώντας και προσφέροντας κάθε μέρα , κάθε ώρα , κάθε λεπτό.

Η γυναίκα , εκτός από στυλοβάτης της οικογένειας , είναι " μοχλός " της κοινωνίας , είναι ίσως το πιο πολυάσχολο πλάσμα στον πλανήτη .

Μπορεί και συνδυάζει ρόλους , γυναίκα , μητέρα , σύζυγος , σύντροφος , εργαζόμενη , συνδικαλίστρια .

Η καθημερινότητά της είναι ένας συνεχής και γεμάτος εμπόδια αγώνας δρόμου και αυτό είναι που μας κάνει τόσο μαχητικές και αποτελεσματικές.

Πιστεύοντας , λοιπόν στο πολύτιμο δυναμικό της γυναίκας , όλες μαζί ας συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα της ζωής, θέτοντας στόχους και όνειρα......

Χρόνια πολλά

Μαρία Ράλλη 
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ