ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου - Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | | |
Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου - Ερμιονίδας
Με μεγάλη προσελευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου ο αποκριάτικος χορός του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας.
Ο χορός έγινε στο κοσμικό κέντρο Παλιά Κιούπια στα Πυργιώτικα Ναυπλίου όπου γέμισε ασφυκτικά από τον κόσμο.
Όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του ΕΚΝ-Ε Ραφαήλ Μπαρού οι διοργανώσεις του Εργατικού Κέντρου ειναι τόσο επιτυχημένες που δεν επηρεάζονται από τις ακυρώσεις των αποκριάτικων εκδηλώσεων για τον κορωνοϊό.
Στην εκδήλωση παρευβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Δημοτικός Συμβουλος Σταύρος Γαβρήλος, ο Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νομικός σύμβουλος του ΕΚΝ-Ε Γιώργος Γαβρήλος, ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Ζέρβας  και πολλοί άλλοι.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας γα την πλούσια πολιτιστικής της δράση και ο γνωστός δάσκαλος χορού από την Πάτρα Παναγιώτης Κατσίκης με 35χρονια παρουσίας στα χορευτικά δρώμενα ανά την Ελλάδα. Ιδιαιτέρως τιμήθηκε για την μακρόχρονη προσφορά του στα χορευτικά δρώμενα ο Βασίλης Ασβεστάς .
Στο αποκριάτικο γλέντι έδωσαν χορευτικό παρόν η Χορευτική Ομάδα Φίλοι του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος και η Ένωση Κρητών Αργολίδας "Ο Μίνωας" ενώ από την βραδιά δεν ελειψαν και δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που φέτος ήταν πάνω από 300.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ