ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Αναβάλλεται η συνάντηση εργασίας της ομάδας "Φορείς Πολιτισμού " και "Εικαστικών " του ΔΟΠΠΑΤ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:11:00 μ.μ. | |
Αναβάλλεται η συνάντηση εργασίας της ομάδας "Φορείς Πολιτισμού " και "Εικαστικών " του ΔΟΠΠΑΤ
Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. και όλων των ομάδων εργασίας του ΔΟΠΠΑΤ , έχοντας την ευαισθησία, την επίγνωση και την ευθύνη , τόσο θεσμικά όσο και προσωπικά ο καθένας μας , για την πραγματικότητα που βιώνουμε , λόγω κορωνοϊού , αναβάλλουμε τη σημερινή συνάντηση εργασίας της ομάδας "Φορείς Πολιτισμού " και "Εικαστικών " , όπως και όλες τις συναντήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες , μέχρι τη λήξη των μέτρων της πολιτείας. 

Θα επικοινωνήσουμε μαζί , για να συντονίσουμε τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας μας , για το συγκεκριμένο διάστημα. Ας σκεφτούμε θετικά , ας σχεδιάσουμε και ας ονειρευτούμε με αισιοδοξία για τις δράσεις μας στο μέλλον , με την ευχή να ξεπεράσουμε και αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Με την ομάδα περιβάλλοντος είχαμε σχεδιάσει , ξεκινώντας την ενεργοποίηση του τομέα περιβάλλοντος , με δράση αυτή την Κυριακή στην πόλη μας . Αυτονόητη πλέον και η ακύρωση αυτής , όπως και ανάλογη ημερίδα την επόμενη εβδομάδα. 

Φυσικά και θα τα πραγματοποιήσουμε και αυτά και άλλα πολλά ακόμα , όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Αγαπητοί δημότες , απευθυνόμενη σε εσάς , θα ήθελα να σας μεταφέρω την αισιοδοξία μας για γρήγορη προσπέραση του εμποδίου που μας στήνει ο κορωνοϊός και να σας ενημερώσω ότι κι εγώ , και οι συνεργάτες μου όλοι είμαστε στη διάθεσή σας , είτε τηλεφωνικά είτε με οποιοδήποτε διαδυκτιακό τρόπο για καθετί που χρειάζεστε..... 

Υγεία και δύναμη σε όλους !

Μαρία Ράλλη 
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ