ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Έναρξη λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών βοήθειας στα ΚΕΣΥ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. |
Έναρξη λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών βοήθειας στα ΚΕΣΥ Πελοποννήσου
Ανακοινώνεται ότι, σε κάθε Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της ΠΔΕ Πελοποννήσου, λειτουργεί Τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας, από τις 8:00 έως τις 14:00 κάθε εργάσιμης μέρας, στην οποία θα μπορούν να απευθύνονται γονείς, κηδεμόνες ή μαθητές/τριες (εφόσον είναι ενήλικοι/ες), που είτε έχουν αξιολογηθεί, είτε απευθύνονται προς τo Κ.Ε.Σ.Υ. για πρώτη φορά, για να αναζητήσουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ή συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Επιπλέον, οι γονείς, κηδεμόνες ή μαθητές/τριες θα μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Σ.Υ. της περιοχής τους και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το αρμόδιο Κ.Ε.Σ.Υ. θα λαμβάνει τα μηνύματα και θα επικοινωνεί με τον/ην αποστολέα ώστε να παράσχει την κατάλληλη υποστήριξη αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (skype ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε κάθε Κ.Ε.Σ.Υ. θα τηρείται, με ευθύνη του/της Προϊσταμένου/ης, Βιβλίο Καταγραφής όλων των επικοινωνιών χωρίς να αναφέρονται τα στοιχεία των γονέων, κηδεμόνων και μαθητών/τριών, που θα προσφεύγουν για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ή συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Αναλυτικά η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και το τηλέφωνο κάθε Κ.Ε.Σ.Υ. έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Πελοποννήσου http://pelop.pde.sch.gr

Συγκεκριμένα:

ΚΕΣΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
2752096065
mail@kesy.arg.sch.gr

ΚΕΣΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
2710221575
mail@kesy.ark.sch.gr

ΚΕΣΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
2741074754
mail@kesy.kor.sch.gr

ΚΕΣΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
2731363380
mail@kesy.lak.sch.gr

ΚΕΣΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
2721361228
mail@kesy.mes.sch.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ