ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Μέτρα Πρόληψης & Προστασίας από τον κορωνοϊό ζητούν οι εργαζομενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | | | |
Μέτρα Πρόληψης & Προστασίας από τον κορωνοϊό ζητούν οι εργαζομενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση Αργολίδας
Με επιστολή του στους Δημάρχους της Αργολίδας ο Σύλλογος Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας ζητούν Μέτρα Πρόληψης & Προστασίας από τον κορωνοϊό. 

Η επιστολή του Συλλόγου

Αγαπητοί κύριοι Δήμαρχοι, επειδή η πρόληψη και η προστασία σώζει ζωές, και με δεδομένο ότι στους Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού, λόγω της ιδιαίτερης σημαντικότητας του έργου που παρέχουν προς τον πολίτη, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ανασταλούν όλες οι συναλλαγές με το κοινό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ύστερα από ψύχραιμη εκτίμηση της κατάστασης, σας προτείνει και σας ζητά τα παρακάτω:

Στους εργαζόμενους που εξυπηρετούν κοινό να χορηγούνται μάσκες-προσωπίδες προστασίας τύπου χειρουργείου, γάντια μιάς χρήσης λατέξ ή νιτριλίου καθώς και να τοποθετηθούν αντλίες-dispenser απολυμαντικού σε διάφορα εμφανή σημεία για τους εργαζόμενους και το κοινό.

Στα πλαίσια των νομίμων αρμοδιοτήτων σας, σας ζητούμε όπου σας επιτρέπεται, να περιορίσεται τις συναλλαγές με το κοινό στις απόλυτα αναγκαίες. Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα και με το μέγεθος του χώρου συναλλαγής, να μην επιτρέπεται η είσοδος κάθε φορά πλέον των δύο πολιτών, ανά υπάλληλο εξυπηρέτησης.

Ζητάμε άμεσα στα γραφεία των εργαζόμενων που εξυπηρετούν κοινό και δεν είναι πίσω από γκισέ, να τοποθετηθούν ατομικοί υαλοπίνακες προστασίας. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφία από σχετική απλή κατασκευή που ήδη εφαρμόζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας στις απλές, λογικές και μικρού κόστους προτάσεις μας._

Για το Δ. Σ. του Σ.Ε.Τ.Α.Αργολίδας

Η Πρόεδρος
Ευαγγελία Τσατσούλη
Επιστάτης Καθαριότητας ΥΕ2

Η Γεν. Γραμματέας
Ιουλία Λιάτα
Βρεφονηπιοκόμος ΤΕ9
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ