ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Η νυχτερινή επιχείρηση απολύμανσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών (βίντεο)

Η νυχτερινή επιχειρηση απολύμανσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών (βίντεο)
Με μία ολονύχτια επιχείρηση από ειδικό συνεργείο και υπό τις οδηγίες του Δημάρχου Άργους Μυκηνών και παρουσία  Αντιδημάρχων προέδρων κοινοτήτων και εθελοντών, απολυμάνθηκαν δρόμοι και κοινόχρηστοι χώροι στον Δήμο Άργους -Μυκηνών.

Οι εικόνες που καταγράψαμε τη νύχτα στο Άργος αλλά και σε δημοτικά διαμερίσματα θύμισαν τις εικόνες που βλέπαμε τις προηγούμενες ημέρες στην Κίνα.
Πραγματικό αγώνα με το χρόνο έδωσαν τα συνεργεία απολύμανσης για να καλύψουν όσο μεγαλήτερο μέρος των δημόσιων κοινόχρηστων χώρων
Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που καθ όλη τη νύχτα ηταν παρόν στην εκτεταμένη επιχείρηση μεταξύ άλλων τόνισε: "Ξεκινήσαμε τον “πόλεμο” με τον κορωνοϊό.Στη Ν. Κιό, στο Κουτσοπόδι και σε κάποια χωριά. Μετά τη 1 τα μεσάνυχτα στο Άργος. Κάντε ότι μας λένε για να μείνουμε ο μόνος δήμος χωρίς θύματα. Μείνετε μέσα !!!!( Ένα μήνα κατ’ οίκον περιορισμό…..)"
Η μεγάλη μάχη στην πρωτεύουσα του δήμου το Άργος, ξεκίνησε από το κέντρο, την πλατεία , το Νοσοκομείο (εξωτερικοί χώροι), οι πεζόδρομοι, όλοι οι κεντρικοί δρόμοι, η πλατεία της λαϊκής αγοράς, το στάδιο Άργους, οι αυλές όλων των σχολείων της πόλης. Η επιχείρηση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες ενώ θα συνεχιστεί και σήμερα σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα αν το επιτρέψει ο καιρός.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο δηλώσεις του Δημάρχου και των αντιδημάρχων κατά την διάρκεια της νυχτερινής επιχείρησης απολύμανσης:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ