Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Ναυπλιέων στη διάθεση των δημοτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Ναυπλιέων στη διάθεση των δημοτών
Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με υπευθυνότητα και συνέπεια έχει θέσει στη διάθεση των δημοτών, όλο τον μηχανισμό του Δήμου και ιδιαίτερα των κοινωνικών δομών που λειτουργούν ήδη στο Δήμο Ναυπλιέων.

Σε στενή συνεργασία με την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής και τον Αντιδήμαρχο κ. Ραφαήλ Μπαρού , με τον ΔΟΚΟΙΠΑΝ και τον πρόεδρό του κ. Ιωάννης Μπούνο και με τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων και την πρόεδρο του κ. Μαρία Ράλλη, δίνει ειδικές κατευθύνσεις και οδηγίες, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα της πολιτείας για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης και φυσικά βοήθειας και προστασίας των ευπαθών ομάδων.

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.ΑΝ. για την ενίσχυση των δηµοτικών δοµών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης σε συνεργασία µε τον Δήµο Ναυπλιέων, στη δύσκολη αυτή χρονική στιγµή που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοινώνει τα παρακάτω.

Από τις 19 Μαρτίου 2020 έχει αρχίσει :

- Η καταγραφή των κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν να µετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .
- Η καταγραφή των απόρων και οικονοµικά αδυνάτων κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .

Οι καταγραφές αυτές θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα παρέχεται :

- Εξυπηρέτηση σε θέµατα φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περίπτωσης α.

-Δωρεάν προσφορά φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περίπτωσης β.

- Διεκπεραίωση αιτηµάτων των κατοίκων των περιπτώσεων α και β
( παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών ) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται µέσω Κ.Ε.Π.

Για όλα τα ανωτέρω οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να καλούν στα τηλέφωνα :

Α. Για τις Δηµοτικές ενότητες Ναυπλίου &Ασίνης :
 2752029473 - 2752023513 - 2752099424
B. Για τις Δηµοτικές ενότητες Ν. Τίρυνθας & Μιδέας :
 2752360108

Επίσης η επικοινωνία ηλεκτρονικά πραγματοποιείται στο email: vss.dimnafpliou@gmail.com

Ανακοινώσεις σχετικές µε το θέµα µπορούν οι ενδιαφερόµενοι ,οι οποίοι είναι χρήστες του διαδικτύου να βλέπουν στις σελίδες του ΚΑΠΗ Ναυπλιου και του K.Η.Φ.Η. στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. www.dokoipan.gr καθώς επίσης στην επίσημη σελίδα του στο facebook Δήμος Ναυπλιέων και στην ιστοσελίδα www.nafplio.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ