ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Στην Ουγγαρέζικη Ντιόσγκιορι Μίσκολτς η Ναυπλιώτισσα Ειρήνη Νεφρού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. | | |
Στην Ντιόσγκιορι Μίσκολτς η Ναυπλιώτισσα Ειρήνη Νεφρού
 Στην Ντιόσγκιορι Μίσκολτς θα συνεχίσει την καριέρα της η Ειρήνη Νεφρού από το Ναύπλιο κόρη του Κώστα Νεφρού και της Αθανασίας Καζανάκη, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από την ουγγρική ομάδα.

Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη στις 13 Μαΐου 1994, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή της στην ομάδα της Ουγγαρίας, με την οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης κόντρα στην ΜΤΚ Βουδαπέστης για την Α’ κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας, Σάντορ Φόριτς, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: “Η Ειρήνη Νεφρού είναι μια πολύ καλή παίκτρια, που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και σαν αριστερό μπακ. Ελπίζω πως θα δείξει τις αγωνιστικές της ικανότητες, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Η ίδια δήλωσε: “Ήρθα στην Ουγγαρία καθώς ήθελα να αγωνιστώ σε ένα πιο ισχυρό πρωτάθλημα από αυτό της χώρας μου. Θέλω να εξελιχθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει καλά αποτελέσματα.

Η σταδιοδρομία της:

1999-2010 Ακαδημία ’98
2010-2012 Τοξότης Ναυπλίου
2012-2015 Ίκαρος Πετρωτού
2015-2017 Holy Family University (ΗΠΑ)
2017-2020 (Ιανουάριος) ΠΑΟΚ

Τίτλοι: 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (2018, 2019, ΠΑΟΚ)

Η ίδια έχει συμμετάσχει σε όλη την προετοιμασία με τη νέα της ομάδα, καθώς το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας διακόπτεται από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, καθώς τότε πραγματοποίησε την μεταγραφή, η οποία πλέον “σφραγίστηκε” και επίσημα.

Η Ντιόσγκιορι, ύστερα από 12 αγωνιστικές, ισοβαθμεί με 28 βαθμούς στην κορυφή του ουγγρικού πρωταθλήματος, μαζί με την Φερεντσβάρος και την ΜΤΚ Βουδαπέστης.

Ενώ με τα χρώματά της, αγωνίζονται επίσης οι Ελληνίδες Δανάη Καλδαρίδου και Χριστιάνα Κιάμου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ