ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Οι ληστές έχουν βάλει στο στόχαστρο σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. | |
Οι ληστές έχουν βάλει στο στόχαστρο σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ
Στο στόχαστρο των ληστών εχουν μπει το τελευταίο διάστημα τα καταστήματα τροφίμων και κυρίως super market και mini market που παραμένουν ανοιχτά κατά την διάρκεια των εκτάκτων μέτρων αποφυγής της εξάπλωσης του κορωνοϊού .

Το βράδυ της Παρασκευής καθώς και το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις άνδρες, ηλικίας 16,17 και 16 ετών, για ληστεία. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες,το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαντήλια, μετέβησαν σε μίνι μάρκετ, όπου απείλησαν υπάλληλο με κατσαβίδι και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο δράστες,

Το βράδυ της Παρασκευής ενώ ο τρίτος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή ενός από τους συλληφθέντες, το χρηματικό ποσό των 596 ευρώ, το οποίο αφού κατέσχεσαν το απέδωσαν στην υπάλληλο του μίνι μάρκετ.

Ακόμα συνελήφθησαν, το απόγευμα της Παρασκευής στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 28 ετών για ληστεία. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, το απόγευμα της Παρασκευής πήγαν σε σούπερ μάρκετ της πόλης του Πύργου όπου αφαίρεσαν προϊόντα συνολικής αξίας 130 ευρώ περίπου και άσκησαν σωματική βία στον υπεύθυνο του καταστήματος για να διαφύγουν. 

Αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ τα κλεμμένα προϊόντα παρελήφθησαν επί τόπου από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Επίσης ένοπλη ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το βράδυ σε σούπερ μάρκετ στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ και με απειλή όπλου πήραν άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ