ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Άργος: Με μεγάλη προσέλευση η παρουσίαση των βιβλίων του Νώντα Σκοπετέα στον "Δαναό"

Με μεγάλη προσελευση η παρουσίαση των βιβλίων του Νώντα Σκοπετέα στον "Δαναό"
Με τεράστια επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός" την Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη παρέμβαση / αναφορά στην ιδιαίτερη σημαντική ημέρα, με την παρουσίαση των βιβλίων του Νομικού -Συγγραφέα και Παραγωγού του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου κ. Νώντα Σκοπετέα ''Δάκρυ στο Εγώ" και "Πόσα χωράνε σε ένα Αμήν".
Τοσο ο συγγραφέας όσο και οι φιλόλογοι κ.κ. Γεώργιος Χουντάλας και Γεώργιος Τασσιάς που ανέλυσαν τα βιβλία και αναφέρθηκαν σε σημαντικές μορφές της Ορθοδοξίας της Αργολίδας αλλα και η απόδοση επίκαιρων βυζαντινών ύμνων από την χορωδία "Πατριαρχικό Αναλόγιο Δημοσθένης Παϊκόπουλος" του νέου Αργολικού Συλλόγου Μουσικοφίλων Κων/πόλεως, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που κατέκλυσε την αίθουσα , αποδεικνύοντας ότι οι επιλογές και οι εν γένει παρεμβάσεις του Συλλόγου χαίρουν της απόλυτης έγκρισης και εμπιστοσύνης των μελών και των φίλων του.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πιο πάνω συντελεστές και ιδιαίτερα τον φίλο κ. Νώντα Σκοπετέα για την εν γένει παρουσίαση και σύνθεση της εξαίρετης αυτής εκδήλωσης.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΑΝΑΟΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ