Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

Έξαλλος ο Δήμαρχος Ερμιονίδας για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούν κρούσματα στην περιοχή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 μ.μ. | |
Έξαλλος ο Δημαρχος Ερμιονίδας για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούν κρούσματα στην περιοχή
Άμεση είναι η ενημέρωση που παρέχει τις τελευταίες ημέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δημαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος προσπαθώντας να ενημερώσει τους δημότες επίσημα και για να σταματήσει η παραφιλολογία για ύποπτα κρούσματα στην περιοχή.

Σήμερα ο Δημαρχος προέβη σε ανακοίνωση όπου μάλιστα ζητάει την συνδρομή των αρμοδίων άρχων για διασπορά ψευδών ειδήσεων.


"Μόλις ενημερώθηκα ότι τα δείγματα συνδημοτών μας ως ύποπτα για τον κορωνοϊό βρέθηκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε λάβει από την πρώτη στιγμή όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των δημοτών μας.

Πάντα με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και χωρίς να επιχειρήσουμε να κρύψουμε κάτι, όπως ανεύθυνα διαδίδουν κάποιοι διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και τρομοκρατώντας τον κόσμο. 

Καλώ τους δημότες μας να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών και τους ανεύθυνους συκοφάντες να διαβάζουν τα δελτία τύπου του Δήμου και του Υπουργείου Υγείας και να σταματήσουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα μας ώρες στην πλάτη των δημοτών. 

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές προκειμένου να επιληφθούν της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Το τηλέφωνο μου ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ανοιχτό για κάθε διευκρίνηση από κάθε δημότη."

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δημαρχος Ερμιονίδας via facebook
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ