ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Καμπόσος από τον Έβρο: Η αγάπη του κόσμου να είστε σίγουροι πως έχει φτάσει εδώ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | | | | |
Καμπόσος από τον Έβρο: Η αγάπη του κόσμου να είστε σίγουροι πως έχει φτάσει εδώ (βίντεο)
"Με μεγάλο ενθουσιασμό μας υποδέχθηκαν στον Έβρο. Η αγάπη όλων σας έφτασε μέχρις εδώ και δίνει κουράγιο και δύναμη στον στρατό μας." είπε στις πρώτες του δηλώσεις από το Έβρο ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Η αποστολή του Δήμου Άργους Μυκηνών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο έφτασε πριν λίγη ώρα στο Διδυμότειχο όπου και παρέδωσε 40 τόνους προϊόντων, τα οποία συγκέντρωσε ο Δήμος με πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις, στην XVI M/K Μεραρχία Πεζικού Διδυμότειχου και στον Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη.
Με πολύ χαρά υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο όπου και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πρωτοβουλία του αυτή, ο Υποδιοικητής της Μεραρχίας αφού τον ευχαρίστησε και δήλωσε την συγκίνηση του πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος πρόσφερε ένα αναμνηστικό λεύκωμα με τις ομορφιές του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε:

«Ενθουσιασμός επικρατεί και η αγάπη είναι έκδηλη από τους συνοριοφύλακες μας προς τα πρόσωπα όλων των ανθρώπων που συγκέντρωσαν 40 τόνους πράγματα για τον στρατό και την ελληνική αστυνομία. Τα εύσημα για την κίνηση αυτή δεν θα τα πιστωθούμε μόνο εμείς που πήραμε την πρωτοβουλία αλλά και όλος ο κόσμος που πρόσφερε από το υστέρημα του. Σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά σας. Δεν είμαστε πατριδοκάπηλοι αλλά διαφυλάττουμε τα δικαιώματα μας κλείνοντας την πόρτα μας στο πρόβλημα. Είμαστε εδώ να στηρίξουμε ηθικά και έμπρακτα αυτούς που φυλάνε τα σύνορα μας.»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ