ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Δοκιμάστε το νέο σύστημα αυτόματης εξυπηρέτησης & ενημέρωσης του Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. | |
Δοκιμάστε το νέο σύστημα αυτόματης εξυπηρέτησης & ενημέρωσης του Δήμου Άργους Μυκηνών
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, εγκαινίασε μια νέα ενότητα στο αυτόματο σύστημα ενημέρωσης και εξυπηρέτησης (http://m.me/argos.chatbot) που αναφέρεται αποκλειστικά σε θέματα αφορούν τον COVID-19.

Η διασύνδεση νοσοκομείων- δημοτών αποκτά νέα χροιά και δυναμική καθώς το εν λόγω σύστημα διακρίνεται για την αμεσότητα, την εύκολη διαχείριση, την εγκυρότητα στην πληροφόρηση, προς αποφυγήν καταστάσεων που επιβαρύνουν πολίτες και ιατρικό προσωπικό.

Μπορείτε να βρείτε σαφείς και κατατοπιστικές οδηγίες που προέρχονται από τους επίσημους φορείς της Πολιτείας και τους ειδικούς, δίνοντας τη δυνατότητα για έγκαιρη δράση και ενημέρωση προς το κοινό.

Έκτακτες ενημερώσεις

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που διακρίνει το σύστημα αυτόματης εξυπηρέτησης πολιτών είναι η ενημέρωση με την μορφή ειδοποιήσεων που φτάνουν στο messenger και λαμβάνει ο εγγεγραμμένος χρήστης για οτιδήποτε έκτακτο σημειώνεται συγκεκριμένα στην πόλη του.
Επιτυγχάνεται έτσι η αποφυγή συνωστισμού, ο περιορισμός του κινδύνου μετάδοσης της λοίμωξης, η διευκόλυνση του προσωπικού που πασχίζει να αντιμετωπίζει έγκαιρα την κρίση στην δημόσια Υγεία.

Γνωρίστε σήμερα τον νέο αυτόματο Ψηφιακό Βοηθό του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Και φυσικά #Μένουμε_Σπίτι!

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Άργους Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ